Modell vagyok, és egy munkához le kell fogyjak kb 6 kg-ot 3 hét alatt, tudtok-e ajánlani valamit?
én írtam ,hogy nem félsz e.
Hát én nem fogok neked privátot se küldeni és nem is válaszolok a privát üzenetedre, mert van annyi eszem, hogy nem adom aki akárkinek ez e-mail címemet.
az viszont érdekes, hogy itt még Lukács Andrea vagy, az email címben pedig már Zoltánként futsz ;) bár sejtem a Máv-os barátod-vőlegényed lehet.
Okos az nem vagy, ez mondjuk látszik is a hidrogénszőke hajadon meg a bamba tekinteteden (meg ezen a tapasz baromságon is). De hát 38évesen már nem változik az ember.
szerencséd, hogy nem gonosz ember vagyok meg van jobb dolgom is meg nem vagyok pszichopata;)
(a követekző sikoly 678. részében a film úgy kezdődik, hogy az áldozat csak megadta a skype elérését egy nyilvános fórumon :D )
Nem értelek benneteket, talán csak az irigység szól belőletek. Én nem vagyok modell, mielőtt még nekem is ugranátok. Igenis 174-5 centivel 55 kilósan sem gebe az ember. Vékony, az tény, főleg, ha sportol, akkor igazán irigylése méltó. Ez még messze van a klasszikus vézna modellek méretétől. Látszik, hogy akkorák vagytok, hogy a vékony méretet távolról sem ismeritek…
Én is voltam ennyi, de nemrég szültem, most van rajtam pár kiló, de futok és nem eszem este 6 után, max. valami gyümit. Egyébként ilyen gyorsan ennyit nem hiszem, hogy lehet-e úgy fogyni, hogy nem jön vissza hamarjában. Én 15 kilót fogytam fél év alatt, de ez nem is jön vissza.
Irigység a f*szom. Ha BMI-t nézzük, akkor is alacsony a 175/54, és kinézetre is undorító a kilógó borda és a beesett arc.
Ez 175/54:
Csak nézd a csontsovány lábait, befér a lába közé egy tégla is. Kilóg a csípőcsont, a bordák, a mellek pedig olyan kicsik, hogy csak ultra pushup melltartóval tudtak valami értékelhetőt kihozni belőle.
EZ SZÉP??
Mutatok szépet:
Benne van tömeg, mégis sportos, feszes.
Pont az a baj a modellkékben, hogy nem amiatt vékony, mert annyit sportolt, hanem azért, mert nem eszik. Meg is látszik a különbség.
Szóval igen, MARHÁRA irigyek vagyunk egy csontvázra.
Lukácska, neked is itt válaszolok, mert nem fogom kiadni az e-mailemet neked, és kedvem sincs újat regelni.
lassan a hozzád hasonlók miatt kell kikapcsolnom a privét küldési lehetőséget itt. ne írogass pls, nem vagyok rád kíváncsi. Azzal meg lebuktál, hogy ezt a tapaszt árulod, hogy mennyire sokat keresel a sok hülye fogynivágyó szerencsétlenen meg főleg nem érdekel. vegyél vissza az arcodból. És ahogy érzed, vállald fel magad, meg tegyél ki magadról minden elérhetőséget iwiw-re lakcímtől kezdve a bankkártyaszámodig, ha ennyire hülye vagy.
Nah akkor magyarázd meg ezt a mondatodat pls (leglaáb ne hazudnál):
"Én legalább vállalom magamat. Lehet hogy bamba vagyok de a tapaszos baromséggal többet keresek, mit amennyit gondolsz."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!