Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Menta teát iszom, zöld teát...

Menta teát iszom, zöld teát is almaborecetet is iszok minden nap olyan szinten kitisztít. Jó?

Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 15:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem. Tönkreteszi a bélrendszered.

És nem kitisztít, hanem meghajt, nem ugyan az.

2013. szept. 11. 19:12
 2/3 Sowilo ***** válasza:

A menta tea tök jó. Gyomorbajokra, hányingerre hasznos, frissítő, és étvágyserkentő. Köhögésre és torokfájásra szokták még inni. Én minden nap szoktam inni 1-2 csészével, bár csak az íze miatt.

A zöld tea élénkítő hatású, antibakteriális(fogszuvasodás ellen pl), antioxidánsokat tartalmaz. Ez is egy jó dolog.

Mivel a fogyasztószerek kategóriába írtad, megemlítem, hogy egyik sem fogyasztószer. Sőt, fogyasztószer nem létezik. A divatos fogyasztószerek 100%-a átverés. Persze vannak zsírégetők, pl L-karnitin, de ezek sem érnek semmit normális diéta nélkül, azzal is csak pár százalékot. A normális diéta alatt pedig nem a 90 napos elmebajt értem.

Hogy "kitisztítanak"-e? Nem.

2013. szept. 17. 10:59
 3/3 Sowilo ***** válasza:
Ja, és az ecetet nem inni kell, hanem például salátaöntetként használni. Az almaborecet bár tartalmaz ilyen hatóanyagokat, nem járul hozzá a fogyáshoz észrevehető mértékben. De amúgy egészséges.
2013. szept. 17. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!