Olyan kicsi vagyok lány vagyok 22 éves mindössze 176 cm 61 kg fogok még nőni? Mennyit fogyjak?
chevyhun!
Nekem van egy aranyos barátom, ő is 185 cm magas és 70 kg. Amikor ránézek, elszörnyedek a soványságán. Ez kóros! A leírásod alapján rád már nem is mernék nézni! :(
Járjál gyúrni, vastagodnod kell!
én 14éves korom óta 177cm vagyok! Mindig sportoltam. 17 évesen 52 kg-ról 62 kg lettem. Úgy néztem ki, mint akit felfújtak...aztán fél év alatt lefogytam -nem diétáztam se semmi-. 22 évesen 55kg voltam, de nem voltam extrém sovány. Most 28 évesen -egy gyerek után, és 3éves súlyzós edzések után- 58kg vagyok. Nem gondolom durván vékonynak magam, sem én sem a környezetem! Nálam ez a normális. A legtöbb barátnőm 160-170 között mozog. Én mindig is szerettem, h magasabb vagyok, hosszú a lábam,de azért a pasik magasabbak, stb.
Én a helyedben elégedett lennék a magasságommal. Ami pedig a fogyást illeti: Soha nem másokhoz hasonlítsd magad, mert nem vagyunk egyformák. Nézz bele a tükörbe, és őszintén gondold végig, hogy kell e a változás, és ha igen miben. Nem biztos, hogy fogynod kell, lehet csak edzened, formálni itt ott magad. Ezt pedig nem kilóban mérik. Egyébként meg mindenkinek jót tesz a mozgás, és a tudatos táplálkozás, de ez nem fogyókúra, ez életmód.
Nyúúúú szíí nem lehet mindenki olyan karcsú mint te.
És ezzel együtt lehet hogy ott az igazság. Elég izmosnak kell lenni szerintem 61 kilós tömeghez 176 centivel, nőként. Vagy lehet nem, különböző alkatok vannak egészséges kategórián belül is.
Képet láttunk már egyébként? Mert csak utána lehetne objektíven beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!