Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Olyan kicsi vagyok lány...

Olyan kicsi vagyok lány vagyok 22 éves mindössze 176 cm 61 kg fogok még nőni? Mennyit fogyjak?

Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 16:14
1 2 3 4
 21/31 panda maci válasza:

chevyhun!

Nekem van egy aranyos barátom, ő is 185 cm magas és 70 kg. Amikor ránézek, elszörnyedek a soványságán. Ez kóros! A leírásod alapján rád már nem is mernék nézni! :(

Járjál gyúrni, vastagodnod kell!

2013. júl. 15. 19:54
 22/31 anonim válasza:

én 14éves korom óta 177cm vagyok! Mindig sportoltam. 17 évesen 52 kg-ról 62 kg lettem. Úgy néztem ki, mint akit felfújtak...aztán fél év alatt lefogytam -nem diétáztam se semmi-. 22 évesen 55kg voltam, de nem voltam extrém sovány. Most 28 évesen -egy gyerek után, és 3éves súlyzós edzések után- 58kg vagyok. Nem gondolom durván vékonynak magam, sem én sem a környezetem! Nálam ez a normális. A legtöbb barátnőm 160-170 között mozog. Én mindig is szerettem, h magasabb vagyok, hosszú a lábam,de azért a pasik magasabbak, stb.

Én a helyedben elégedett lennék a magasságommal. Ami pedig a fogyást illeti: Soha nem másokhoz hasonlítsd magad, mert nem vagyunk egyformák. Nézz bele a tükörbe, és őszintén gondold végig, hogy kell e a változás, és ha igen miben. Nem biztos, hogy fogynod kell, lehet csak edzened, formálni itt ott magad. Ezt pedig nem kilóban mérik. Egyébként meg mindenkinek jót tesz a mozgás, és a tudatos táplálkozás, de ez nem fogyókúra, ez életmód.

2013. júl. 16. 10:16
 23/31 anonim válasza:
te inkább hülye vagy, mint kicsi....
2013. júl. 16. 19:03
 24/31 anonim válasza:
én "csak 158" cm magas vagyok, a férjem "csak" tíz cm-rel magasabb, de hidd el hogy hosszú évek óta boldog házasságban élünk. Minden lány szép, ha kedves, segítökész érdekesen tud társalogni, szépen öltözködik....meg tudja választani, hogy milyen stilus illik az alakjához, bör és hajszínéhez stb.Sok lány bármilyen magas vagy alacsony, de ha úgy viselkedik mint egy buta liba, elveszti a természetes emberi szépségét :-)Az is fontos, mi tetszik a párodnak. Nem minden férfinak tetszenek a túl sovány nök....
2013. júl. 17. 04:52
 25/31 anonim válasza:
Én 170 cm vagyok és 47 kg, de úgy, hogy 13 éves vagyok!!! És én érzem magam magasnak, mert a bff-em jóval kisebb, mint én, pedig nincs köztünk nagyon nagy korkülönbség!
2013. júl. 17. 08:57
 26/31 anonim válasza:
Magasabb vagy a női átlagnál kb 10 cm-vel a sullyod meg megfelelő, talán kicsitt alatta van az egészséges súlyhoz képest. Ez persze a csontrendszer felépítésén is múlik, de biztos , hogy nem kell fogynod.
2013. júl. 17. 09:28
 27/31 A kérdező kommentje:
23# inkább te vagy hülye amúgy köszönöm a rendes valasszolóknak akik rendesen válaszoltak
2013. júl. 17. 10:50
 28/31 anonim ***** válasza:
22%
Csodálatos lehetsz, de fogyj még egy 5-öst.
2013. júl. 17. 12:08
 29/31 anonim ***** válasza:

Nyúúúú szíí nem lehet mindenki olyan karcsú mint te.

És ezzel együtt lehet hogy ott az igazság. Elég izmosnak kell lenni szerintem 61 kilós tömeghez 176 centivel, nőként. Vagy lehet nem, különböző alkatok vannak egészséges kategórián belül is.

Képet láttunk már egyébként? Mert csak utána lehetne objektíven beszélni.

2013. júl. 17. 12:11
 30/31 anonim válasza:
100%
:DD Dilis kérdés. Ha nőni akarsz, akkor miért akarsz fogyni? Vagy most mi? Miért kérdezel ilyeneket 22 évesen? Nem láttál még alacsony embert?
2013. júl. 17. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!