Olyan kicsi vagyok lány vagyok 22 éves mindössze 176 cm 61 kg fogok még nőni? Mennyit fogyjak?
Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 16:14
11/31 anonim válasza:
Öhm, én is 22 vagyok és mindössze 164 cm, de így se gondolom magam kicsinek... Te meg pláne nem vagy az!
12/31 anonim válasza:
176 centisen nem hogy átlagos, hanem az átlagnál magasabb vagy. Szerintem inkább örülj neki, hogy nem vagy olyan magas, mint a barátnőid. 189 centisen biztos nehezen kapnak maguknak ruhát. :D Ami a súlyodat illeti, a 176 centihez 61 kg szerintem nagyon kevés, bár nyilván az összképet kéne látni, mert pusztán a számok nem mindig adnak pontos infót.
13/31 anonim válasza:
Ó, de sajnállak... Ugye nem kérdezted komolyan?
14/31 chevyhun válasza:
Ne aggódj, nem vagy kicsi. Én 185cm, 66kg vagyok 17 éves fiú létemre és kicsit soványnak érzem magam.
No meg amúgy sem a méret a lényeg ;)
15/31 anonim válasza:
Te nem alacsony vagy, hanem hülye... Már a debella a menő? XDDD
16/31 anonim válasza:
Én 162-164 centi körül vagyok, és 45 kg- de abszolút nem vagyok vékony, mielőtt valaki jönne a hülye dumával..:)
Szerintem ez rendeben van, a magasságoddal nem tudsz mit kezdeni, a súlyod meg normális.
Ha nem vagy elégedett magaddal, akkor sportolj, de a számok alapján persze ezt nehéz eldönteni...
17/31 anonim válasza:
'már a debella a menő?' Mintha tehetnénk a magasságunkról. Szégyelld magad, hogy itt
debellázol egy 176cm-s nőt.
18/31 anonim válasza:
Ez még felnőtt férfiaknál is nagyjából átlagos.
19/31 anitta1988 válasza:
Inkább a barátnőid túl nagyok. Kosaras méret.
20/31 anonim válasza:
Te nem méretben vagy kicsi, leányzó.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!