KAVITÁCIÓS tréning és társai, hatásosak?
Vásároltam egy kupont, amiben elég összetett 4 fázisú alakformálás szerepel.
Van tapasztalat ilyen téren? Mi a vélemény?
NEM csodát várok, mellette járok edzeni és figyelek az étkezésre is, de ezek mellett segíthet az alakformálásban?
Hú, de aranyos vagy!! Végre valakinek hihetek és nem azért mondja, mert pénzt keres vele!!! :)
Köszönöm!
Miket kell betartani?? Mennyi az a sok víz? Üdítő is lehet, persze cukor nélkül? Szénsavas nem lehet?? Jól hallottam, hogy szénhidrátot nem lehet enni semennyit a kezelés után két napig?? De ha heti kétszer megyek, szinte egész héten nem ehetek szénhidrátot.... :(
Ahol kezelik, pl kar, has, oda nem jön vissza, ha már nem járok a kezelésre, és tartom a súlyomat? :)
köszi ha válaszolsz! :)
A tudomány részéről semmi bizonyítékot nem találtam még arra hogy ilyen technológia működne, kivéve talán a gyártók saját beszámolóit illetve szubjektív véleményezőket..
Tehát hivatalosan ez egy nem létező technológia, persze lehet hogy van, lehet hogy földönkívüliek és szellemek is vannak, csak nem építenék a létezésükre amíg nincs értékelhető, hiteles bizonyíték.
Első vagyok.
Kérdéseidre a válaszom:
"Végre valakinek hihetek és nem azért mondja, mert pénzt keres vele!!! :)"
Mivel a szalonom külföldön van, ezért hiába agitálok ITT mellette, ebből egy fillérem sem lesz :) Szóval nincs érdekem hazudni.
"Miket kell betartani?? Mennyi az a sok víz? Üdítő is lehet, persze cukor nélkül? Szénsavas nem lehet??"
A legjobb a szénsavmentes víz. Ásványvízből is az, aminek az NaCl tartalma kevesebb, mint 20mg/liter. Az üdítőkből a cukros ugye kizárt, az édesítősöket is inkább mértékkel.
A kavitációs kezelés lényege, hogy a zsírsejteket felbontja, elfolyósítja, és a kezelés utáni masszázzsal a nyirokrendszerbe juttatja, onnan végül a vizelettel távozik. Viszont hogy a nyirokrendszerbe jutva távozhasson, megfelelő folyadékbevitel szükséges. A napi 2 liter átlagosnak mondható, van, akinek egy kicsit kevesebb is elég, de többet nem javaslok.
"Jól hallottam, hogy szénhidrátot nem lehet enni semennyit a kezelés után két napig?? "
Én nem javaslom ezt. Túl drasztikus a szervezetnek. Napi 120-150gr szénhidrátot fogyaszthatsz.
"De ha heti kétszer megyek, szinte egész héten nem ehetek szénhidrátot...."
Nem egészséges a heti kettő. Mi 7-8 naponta kezeljük a pácienset.
"Ahol kezelik, pl kar, has, oda nem jön vissza, ha már nem járok a kezelésre, és tartom a súlyomat?"
A kezelés eredménye az, hogy a zsírsejt falát "szétrobbantja", abba a zsírsejtbe több zsír már nem gyülemlik fel. Ha tartod a súlyod, akkor elvileg nem megy oda vissza.
Egy tipp: van a DM-nek egy sajátmárkás szénhidrát-blokkoló tablettája. Nem olcsó, de a bevitt szénhidrát egy részét megköti és nem szívódik fel. Érdemes azt szedned a kezelés alatt.
"Ásványvízből is az, aminek az NaCl tartalma kevesebb, mint 20mg/liter"
Megint a tudomány.
"A kavitációs kezelés lényege, hogy a zsírsejteket felbontja, elfolyósítja"
Kérdező, megtaláltad a Halálsugarat. Kérdés hogy ezek után tényleg használnád a testeden? Én egyrészt szkeptikus vagyok (még mindig nincs magyarázat rá miért károsítja az ultrahang a szöveteinket) másfelől HA károsítja, akkor mégsem vállalnám be hogy az egyik testrészemet sok-sok ilyen kezelésnek tegyék ki. Kés elé sem állok, radioaktív sugárzás elé sem megyek, ha szöveti károsodást okozhat az ultrahang JÉZUSOM ki teszi ki magát neki? D:
"Napi 120-150gr szénhidrátot fogyaszthatsz"
Halálsugár mellé már mehet a sok szénhidrát, fegyvertudomány mellé nem kell táplálkozástudomány :)))
Rosszul látsz.
Valóban nem véletlen a 44%-om. Reprezentálja a lakosság kb. 56%-át akik egyrészt elhízottak, másrészt egy álomvilágban élnek így képtelenek lefogyni, mert csodákat várnak (fogyasztó kezeléseket, csodabogyókat, gyors és könnyű fogyókúrákat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!