Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » KAVITÁCIÓS tréning és társai,...

KAVITÁCIÓS tréning és társai, hatásosak?

Figyelt kérdés

Vásároltam egy kupont, amiben elég összetett 4 fázisú alakformálás szerepel.

Van tapasztalat ilyen téren? Mi a vélemény?

NEM csodát várok, mellette járok edzeni és figyelek az étkezésre is, de ezek mellett segíthet az alakformálásban?

[link]

#fogyás #kaitáció
2013. júl. 9. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem van kavitációs gépem otthon is, és van egy kozmetikám külföldön, ahol szintén van egy ilyen gép. Igen, segíthet az alakformálásban, főleg a helyi fogyasztásban. De neked is segíteni kell. Nem ez a gép fog fogyasztani, ahhoz megfelelően kell étkezni, és nagyon sok vizet fogyasztani. Viszont a sima fogyással mindenhonnan ugyanannyi megy le szinte. Ez a kavitációs gép pedig a helyi zsírpárnákat segít bontani, és feszesíteni a bőrt. Ha betartod az utasításokat, és főleg sok sok vizet iszol, akkor látványos változást érsz el :) Sok sikert!
2013. júl. 9. 13:48
 2/9 A kérdező kommentje:

Hú, de aranyos vagy!! Végre valakinek hihetek és nem azért mondja, mert pénzt keres vele!!! :)

Köszönöm!

Miket kell betartani?? Mennyi az a sok víz? Üdítő is lehet, persze cukor nélkül? Szénsavas nem lehet?? Jól hallottam, hogy szénhidrátot nem lehet enni semennyit a kezelés után két napig?? De ha heti kétszer megyek, szinte egész héten nem ehetek szénhidrátot.... :(

Ahol kezelik, pl kar, has, oda nem jön vissza, ha már nem járok a kezelésre, és tartom a súlyomat? :)

köszi ha válaszolsz! :)

2013. júl. 9. 15:18
 3/9 anonim ***** válasza:

A tudomány részéről semmi bizonyítékot nem találtam még arra hogy ilyen technológia működne, kivéve talán a gyártók saját beszámolóit illetve szubjektív véleményezőket..

Tehát hivatalosan ez egy nem létező technológia, persze lehet hogy van, lehet hogy földönkívüliek és szellemek is vannak, csak nem építenék a létezésükre amíg nincs értékelhető, hiteles bizonyíték.

2013. júl. 9. 16:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Kérdéseidre a válaszom:

"Végre valakinek hihetek és nem azért mondja, mert pénzt keres vele!!! :)"

Mivel a szalonom külföldön van, ezért hiába agitálok ITT mellette, ebből egy fillérem sem lesz :) Szóval nincs érdekem hazudni.

"Miket kell betartani?? Mennyi az a sok víz? Üdítő is lehet, persze cukor nélkül? Szénsavas nem lehet??"

A legjobb a szénsavmentes víz. Ásványvízből is az, aminek az NaCl tartalma kevesebb, mint 20mg/liter. Az üdítőkből a cukros ugye kizárt, az édesítősöket is inkább mértékkel.

A kavitációs kezelés lényege, hogy a zsírsejteket felbontja, elfolyósítja, és a kezelés utáni masszázzsal a nyirokrendszerbe juttatja, onnan végül a vizelettel távozik. Viszont hogy a nyirokrendszerbe jutva távozhasson, megfelelő folyadékbevitel szükséges. A napi 2 liter átlagosnak mondható, van, akinek egy kicsit kevesebb is elég, de többet nem javaslok.

"Jól hallottam, hogy szénhidrátot nem lehet enni semennyit a kezelés után két napig?? "

Én nem javaslom ezt. Túl drasztikus a szervezetnek. Napi 120-150gr szénhidrátot fogyaszthatsz.

"De ha heti kétszer megyek, szinte egész héten nem ehetek szénhidrátot...."

Nem egészséges a heti kettő. Mi 7-8 naponta kezeljük a pácienset.

"Ahol kezelik, pl kar, has, oda nem jön vissza, ha már nem járok a kezelésre, és tartom a súlyomat?"

A kezelés eredménye az, hogy a zsírsejt falát "szétrobbantja", abba a zsírsejtbe több zsír már nem gyülemlik fel. Ha tartod a súlyod, akkor elvileg nem megy oda vissza.

Egy tipp: van a DM-nek egy sajátmárkás szénhidrát-blokkoló tablettája. Nem olcsó, de a bevitt szénhidrát egy részét megköti és nem szívódik fel. Érdemes azt szedned a kezelés alatt.

2013. júl. 10. 09:29
 5/9 anonim ***** válasza:

"Ásványvízből is az, aminek az NaCl tartalma kevesebb, mint 20mg/liter"

Megint a tudomány.

"A kavitációs kezelés lényege, hogy a zsírsejteket felbontja, elfolyósítja"

Kérdező, megtaláltad a Halálsugarat. Kérdés hogy ezek után tényleg használnád a testeden? Én egyrészt szkeptikus vagyok (még mindig nincs magyarázat rá miért károsítja az ultrahang a szöveteinket) másfelől HA károsítja, akkor mégsem vállalnám be hogy az egyik testrészemet sok-sok ilyen kezelésnek tegyék ki. Kés elé sem állok, radioaktív sugárzás elé sem megyek, ha szöveti károsodást okozhat az ultrahang JÉZUSOM ki teszi ki magát neki? D:

"Napi 120-150gr szénhidrátot fogyaszthatsz"

Halálsugár mellé már mehet a sok szénhidrát, fegyvertudomány mellé nem kell táplálkozástudomány :)))

2013. júl. 10. 09:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, mivel hosszú hónapja látom, hogy a kezeléseknek van eredménye, ugye nem gondolod, hogy meg tudsz győzni arról, hogy rosszul látok és a centi is rosszul mér? :)
2013. júl. 10. 09:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül vagy csak 44%-os, ahogy látom... ;)
2013. júl. 10. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Fogyasztó masinákat, csodabogyókat, miegymásokat minden héten feltalálnak. Csak éppen egyik sem hatásos. Körülbelül olyanok ezek, mint a világvége jóslatok. 1525-re jósolták az elsőt, azóta isten tudja hányat túléltünk már.
2013. júl. 12. 16:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Rosszul látsz.

Valóban nem véletlen a 44%-om. Reprezentálja a lakosság kb. 56%-át akik egyrészt elhízottak, másrészt egy álomvilágban élnek így képtelenek lefogyni, mert csodákat várnak (fogyasztó kezeléseket, csodabogyókat, gyors és könnyű fogyókúrákat)

2013. júl. 12. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!