Hogyan kell alkalmazni a citromlé dietat? Esetleg valaki próbálta mar? Hatásos volt?
Ha csak azt iszod és nem eszel semmi normális ételt, amiből fel tudná használni a tápanyagokat a szervezeted, akkor úgy-ki-fogja-marni-a-gyomrod-a-sok-citromlé, hogy aztán sírhatsz a kórházban a széjjelmart gyomroddal. És még jópofa hiánybetegségeid is lesznek.
Tessék normálisan enni, valamelyik most feltett kérdésben egy Lipton nevű felhasználó jól leírta(asszem feletted van valahol az a kérdés, hogy kell egészségesen étkezni.)
Nem használunk divatdiétákat (a többség).
Húst, zöldséget eszünk meg tojást, halat, gombákat, gyümölcsöket (és van aki tejtermékeket és némi rizst, zabot).
én nem is akarok mellette semmi ételt elhagyni.
úgy hallottam hogy reggel délben este kell langyos vízzel citromlevet inni
Minél kevesebb valakinek a súlya, annál nehezebben fogy.
Gondolj bele, egy 100 kilós ember viszonylag könnyen le tud fogyni 90-re (akár sétával is), de egy 60 kilós nehezebben megy le 50-re :)
sportolj többet és húzd meg jobban a kajahatárod, ha még fogyni akarsz, mást nem tudok tanácsolni. további sok sikert!
Mert a változtatás valamiért ritkán az hogy:
0 kenyér, 0 tészta, 0 rizs, 0 cukor, 0 tej, 0 müzli.. :)
Én azt ajánlom, hogy akár egy scitech vagy egy biotech boltba menj be, ők tuti tudnak valamit javasolni, mondjuk fehérjét valamelyik étkezés elhagyására.
Persze a sport a leghatásosabb de egy próbát mindenképp megér.
Előbb azért legyen keményítő-cukormentesség, na ezután lehet diétázni meg citromozni, de nem lesz rá szükség.
Rizs helyett -> karfiol'rizs'.
Vagy cukkini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!