Gyerekeknek (14 éves) szabad testtekercselést alkalmazni?
Figyelt kérdés
ha igen, milyen krémet ajánlanátok?2012. nov. 8. 18:07
1/6 anonim válasza:
Szabad, de semmit nem ér. Izzadástól nem ég a zsír. Pont ma láttam a teleshop-ban egy alakformáló fehérneműt(vagy mit), ami "bent tartja a test melegét, ezért lebontja a zsírt" mindez kb. 12 000(!)forintért. Fogyáshoz kell egy szálkásító étrend és heti 4 aerob edzés.
2/6 anc válasza:
Szerintem szabad, rajtam is alkalmaztak fiatalabb koromban (16 körül), de ne hagyd rajta sokáig. Menj el egy kozmetikushoz, ott tudsz speciális krémet és fóliát is venni. Pontosan nem emlékszem, mi a krém neve, csak annyit, hogy van benne fahéj, de a kozmetikus biztosan tudni fogja:)
3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:) és milyen étrend kell hozzá? nem tudjátok?
2012. nov. 8. 18:52
4/6 anonim válasza:
Írtam, szálkásító étrend. Testtömegkilogrammonként 1-2g szénhidrát(zab, zöldség, teljes kiőrlésű gabona) és 2-3g fehérje(hús, hal, túró) + aerob edzés. Semmi csaló kaja.
5/6 anonim válasza:
Alkalmazhatsz, de semmit nem érsz vele. Ha pusztán az izzadástól le lehetne fogyni, akkor elég lenne beülni a szaunába. Sőt az elmúlt évek nyarai bárkit lefogyasztottak volna.
Fogyni csak akkor tudsz ha megfelelő intenzitású sportot űzöl. Ami kellően megemeli a pulzusod, és ezt hosszan tartod is a mozgással. Az izzadás csak egy mellék termék, a tested így védekezik a túlfűtöttség ellen, ezzel adja le a hőt. De ahelyett, hogy ilyen badarságokra figyelsz inkább nyisd ki a füled biológia órán.
6/6 anonim válasza:
az ok,hogy izzadástól nem fogy,de ezek a készítmények elég erőteljes anyagcsere fokozó hatóanyagokat tartalmaznak és látványos eredményt érsz el vele.Igen,a fahéj vérbőség fokozó,tehát anyagcsere fokozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!