13 éves gyerekeknek mien diétás ételeket tudtok?
Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 19:27
1/13 anonim válasza:
Egy 13 éves gyereknek nem diéta kell, hanem napi 1,5-2 óra mozgás...
2/13 anonim válasza:
13 évesen b+...hová fajul ez a világ:D rendszeres mozgás...
3/13 anonim válasza:
Attol függ miért diétázik:
-gyomorrontás
-fogyókúra
-ételallergia
vagy egyéb...
4/13 anonim válasza:
sok zöldség, gyümölcs, kevesebb szénhidrát, de nem szabad teljesen megvonni, mert rosszul lesz tőle. És sok mozgás.
5/13 A kérdező kommentje:
Kösszi a válaszokat mozogni szoktam csak milyen ételeket egyek.Kösszi a gyors válaszokat!:)
2010. okt. 10. 20:16
6/13 anonim válasza:
Semmilyen koplalásra vagy csodadiétára nincs szüksége az embernek,se 13 se 43 évesen. Kevesebb szénhidrátot kell enni (nem kenyeret kenyérrel,és tésztát tésztával), sütemények,cukros üditők,csokik mellőzése,napi 5-6 kis adag,sok zöldség-gyümölcs,sovány husok ,tojás,sonka,túró. mellé sok folyaédkot fogyasztani és napi heti 4-5* 1 óra mozgás (kocogás bicikli),mellé lehet tornázni,úszni,vagy bármit szinte amit szeretnél.
7/13 A kérdező kommentje:
Akkor gördeszka is jó?
2010. okt. 10. 20:30
8/13 anonim válasza:
valtoztatni kell az etkezesi szokasokon. tudom tudom bla bla bla
de ha csoki helyett repat ragcsalsz
vagy sultkrumpli helyett rizsat eszel koretnek eredmenyezhet kevesebb kaloriabevitelt ami pedig fogyashoz vezet
9/13 anonim válasza:
Igen, a gördeszka is nagyon jó!
Előzőnek: nézd már meg a krumpli és a rizs szénhidrát és kalória tartalmát!!!
10/13 anonim válasza:
Ja kezdj el sportolni,lehetőleg versenyszerűen,kontroll alatt edzés keretében!A szüleidnek meg szólj,hogy ember gyerekük van,nem egy vágásra hizlalt malac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!