Mivel segíthetném még elő, a fogyást? ( minnél gyorsabban )
Szeretnek 8kg-tol megszabadulni (minimum)
2 honappal ezelott elkezdtem csinalni Rubint Rekat , plusz odafigyeltem, hogy miket eszek.. 1 het alatt lement rolam 3kg, csak sajnos abba hagytam..
Most ujbol elkezdtem, es elszeretnek jarni futni is melle.. mennyit lenne erdemes eleinte futnom ?
Pluszba mennyire hasznalnak, a drogeriakban kaphato fogyaszto szerek ? Erdemes azokat is kiprobalni ezek mellett ? Es mit gondoltok, mennyi ido alatt tudnek ezek segitsegevel, 8kgtol megszabaulni ?
Elore is koszonom a segitsegeket :-)
Hagyd a fogyasztószereket.
ha ujra kezdenéd amit csináltál akkor kb 3-4 hónap alatt simán leadnád.
Fogyás: heti 0,5 - 1 kg fogyás a racionális = 8-16 hét.
1 hét alatt 3 kiló fogyás az vagy nem fogyás hanem vízvesztés, glikogén és székletvesztés, vagy nagyon, nagyon nagyon keveset ettél és ezért csökkent ennyit a testtömeged. Vagy ennyire jól megindult, az 1. héten.
Futásnak nincs értelme, az RR torna legalább erősít, a futás NEM. Ráadásul nőknek nem is szabadna futni. Heti egyszer, akkor intenzíven, sprintelni, ennyi fér bele.
A többi edzés legyen torna (RR, vagy komolyabb erősítés, akár videókra), Jóga, Pilates, Callanetics VAGY ÖNVÉDELMI EDZÉST KERESS, mert alighanem jól jön mindenkinek és az sem rossz edzésnek.
Én is mindenhol azt olvastam, hogy a fogyókúra kezdetén gyorsan leadsz 3-5 kg-t, de aztán lelassul, mert ez főleg vízveszteség.
Az izzadásról meg annyit, hogy az igaz, hogy a zsírt nem izzadod ki. Viszont a szervezet a zsírpárnákba zárja a méreganyagokat, amelyeket nem tud feldolgozni, de tudja, hogy káros. Ezért a fogyókúra elején egy jó kis méregtelenítés nem árthat, attól valóban lehet fogyni. És nem azért, mert a zsírt izzadod ki, hanem a méreganyagokat, utána könnyebben szabadulsz meg a zsírtól is.
És a méregtelenítő kúrát alátámasztja a... (?!?!)
Legenda? Szájhagyomány? Tinilányok beszélgetése matekóra előtt? Femina.hu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!