Zöldkávé kapszula vagy Káposztaleves kapszula hatásosabb a plusz kilók ellen? Melyiket érdemes kipróbálni szerintetek?
"szerintem a leghatásossabb a szütea kapszula:"
Na igen. Amíg az árát nem költöd kajára, addig nyilván hatásos.
Nem hittem a csodaszerekben, de ha a szütea kapszula tényleg évi 2 kiló fogyást okoz, akkor lehet veszek én is.
Izomnövekedést nem stimulálja esetleg?
Mert a Szunnyadiózomstimulátort szedem de az nem túl olcsó..
Az jó sz.ar.
Amíg mi elpoénkodunk, addig te keveset eszel és 2x olyan gyorsan fogysz mint ami értelmesnek, zsírból történő fogyásnak és egészségesnek mondható.
Több kaja marad nekünk, nem is értem miért nem örülök inkább. Egyél keveset ha ez jólesik.
Edd magad 3x degeszre hússal.
Vadász vagy, ha a szíved mélyére nézel. És igyál hozzá nyugodtan kávét, egyél káposztát (rohadt finom káposzta 'pörköltet' főztem tegnap. Ennyit a káposzta kapszuláról, úgy van értelme ahogy én csinálom, mert étel, és az ember alapvetően eszik, nemde? :) Ha te lenyeled egy kapszulában, utána mit csinálsz? :)
Másik dolog, ha jóllaksz zsíros-húsos étellel napjában legalább 1x vagy 2x, akkor biztos hogy nem éhezhetsz. Semmi negatív tápanyaghiány miatt kialakuló állapot nem lehet, mert a hús és a zsír igazi tápanyagbombák. Ezek mellett már annyi zöldséget és kávét eszel amennyit szeretnél, jólesik: fogyni fogsz ha nem használsz cukrot, lisztet, rizst-krumplit, tejet. Azaz gyors szénhidrátokat és tejtermékeket.
TaplalkozasHarcmuves
Már ne is haragudj, tanácsot kértek nem szidalmazást, és csúfolodást. Tanácsit adj ne bunkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!