Mi a különbség a két termék között? Esetlge valaki próbálta? Véllemény?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy árbeli kölönbség van! Válaszokat előre is köszönöm:))
1. termék: [link]
2. termék: [link]
2013. jún. 23. 10:32
11/14 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok ezzel.:)
2013. jún. 26. 13:37
12/14 puhadorka válasza:
ezekkel a vackokkal nem mész semmire csak h jobban hízik az ember.mozogni kajakozni úszni...stb!!!
13/14 anonim válasza:
azt hogy ne próbáld ki csak azok mondják aki olyan szerencsések hogy vagy nem szenvednek suly problémákkal vagy szerencsés alkatúak és hamar tudnak fogyni.. és 2 év sanyargatás után kezdetem el szedni a hoodiát..és ez bevált..nagyon jó.ha gondolod próbáld ki..azelőtt én is szedtem 3 félét ajkkor azt mondtam ezek tényleg szarok és semmit nem érnek nem is akartam szedni ezt sem csak ismerősöm addig mondta mig ki nem próbáltam és..fogytam ..
14/14 anonim válasza:
Én vitanormát szedem 5 napja és 3kg minusz. Ez az elsö fogyókúrám, még soha nem szedtem semmit... Tapasztalatom ez alatt a rövid idö allatt annyi, hogy a kínzó farkaséhség megszűnt és az édességet alig kívánom. Reggel és délután veszek be 1-1 kapszulát 30 perccel evés elött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!