Mi a különbség a két termék között? Esetlge valaki próbálta? Véllemény?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy árbeli kölönbség van! Válaszokat előre is köszönöm:))
1. termék: [link]
2. termék: [link]
2013. jún. 23. 10:32
1/14 A kérdező kommentje:
*esetleg...*vélemény
2013. jún. 23. 10:34
2/14 anonim válasza:
a véleményem az, hogy nem kell zabálni és mozogni kell. Ezekkel a szarokkal csak más zsebét tömöd pénzzel, semmit sem érnek.
3/14 A kérdező kommentje:
Éppen azt csinálom....-.-" ! Csak kiváncsiságból kérdeztem meg!!! De azért köszia a választ.További válszokat várom:))
2013. jún. 23. 11:10
4/14 anonim válasza:
akkor ügyes vagy, csak így tovább. Ezeket a vackokat meg felejtsd el. :)
5/14 anonim válasza:
Vannak emberek akik nem zabálnak,mégis van rajtuk pár kiló felesleg,amitől diétával sem szabadulnak.Nekem nagyon lassú az anyag cserém,nagyon vékony voltam 43 kg aztán hirtelen fel szedtem 20 kg ot. és sokat koplaltam hogy,le menjen de nem megy le egy kiló sem. nem értem hogy ilyen emberek miért válaszolnak.nem gondolnak arra hogy menyire szarul eshet az illetőnek ha ö éppenséggel nem zabál még is van rajta felesleg. szerintem ezek nem jó kapszulák nem próbáltam de érdemesebb, valakinek a véleményét ki kérd aki ilyen helyen dolgozik is.
[link] én ezt akarom kipróbálni..
6/14 anonim válasza:
43 kilósan alultáplált voltál. Zabáld csak a sok sz*rt, pont az ilyen ostobáknak készítették...
7/14 anonim válasza:
Jelzem nem zabálok sok szart te paraszt,bár úgy táplálkoznál mint én..
8/14 A kérdező kommentje:
Igen igazad van Tünde20 én 7 hónapja kondizok 3 honapja salátákat eszek igen sikerült fogynom de még mindig nem vagyok megelégedve az alakommal és nem is fogom abba hagyni,de kifogom próbálni ezt a zöld kávé kapszulát...bele halni nem fogok!
2013. jún. 24. 22:11
9/14 A kérdező kommentje:
A másik válaszolónak üzenem, hogy már nagyon sok mindenkitől hallottam ezt a "más zsebét tömöd vele" Igen tisztában vagyok vele ,de egy próbát szerintem megér! ;))
2013. jún. 24. 22:16
10/14 anonim válasza:
Teljes mértékig igazat adok neked,próbáld ki, egyszer ki kell próbálni mindent hogy,elérd a célod,és ha így nem nagyon vagy meg elégedve próbáld meg.Ez még mindig nem olyan veszélyes mint pl: az adipex. szóval nem hinném hogy valamit okozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!