Ha valaki Adipexet szed, és esetleg a rendőr kérne drogtesztet, akkor kimutatja? Mert ugyebár fentermint tartalmaz, ami megtalálható az Amfetaminban is?
Én büszkén vállalnám ha drogoznék.
Ha meg nem tudom bárki előtt felvállalni, akkor.. hehe, talán nem kéne?
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Igazából addig szeretném szedni (kb. egy hónapig), amíg összeszűkül a gyomrom,és be szeretnék állítani egy helyes napi étkezési módot, ami csak zöldség, gyümölcs és fehérjékből áll. Viszont idáig is próbáltam már eszerint étkezni, csak úgy érzem,hogy ki van tágúlva a gyomrom, és nem elég csak a zöldség meg a husi, vagy lehet,hogy elég, de egy óra múlva megint éhes vagyok. A gyógyszert egy hete szedem, csak zöldésgeket eszem, meg kevés husit, és úgy érzem,hogy kezd a gyomrom összeszűkülni. Egyébként a túlsúlyos cukorbetegeknek szoktak adni olyan gyógyszert ami segít összeszűkíteni a gyomrukat, és ez szintén fentermint tartalmaz.
Nem érzem magamat drogosnak, mert kétnaponta beveszek egy szem Adipexet, szerintem aki néha megiszik 1-2 üveg sört, ő sem alkoholista. Kedves Táplálkozás Harcművészes: Te mindig hihetetlen kedves tudsz lenni az emberekkel, és mindig mindenhez nagyon értesz....olyan sokoldalú vagy,hogy az már szinte gömb.Gratulálok.
A gyomor nem szűkül össze :D
Szóval miért is eszel drogot? Kamu fikciókkal bármit meg lehet ideologizálni.. népirtást, gyógyszerszedést..
A gyomrod mégis egy tágulékony, rugalmas falú szerv, ami nem szűkül össze csak akkor ha üres. Kövesd a magad valóságát, és ha ez az egészségednek nem is használ.. DE ÍRHATNÁL EGY KÖNYVET a magad világnézete alapján ami lepipálhatná a Harry Pottert. A fantasy regényeket szinte mindenki szereti, és ezekben ki lehet élni az ilyen elképzeléseket minthogy az adipextől vagy a kevés evéstől majd összeszűkül a gyomor..
"Szerintem nem mutatja ki.Viszont!!!Ne szedj!!!Hidd el nem ér annyit.Attól még az is egészségesebb ha nem eszel semmit hetekig.Az adipexel leadott kilók duplán jönnek vissza majd ha lejössz a cuccról.Beteg lehetsz,nagyon!Nemhiába tiltották be!"
1. kérdés: Próbáltad?? NEM
2. kérdés: Be van tiltva? NINCS
Én 13kilót fogytam 2 éve, ebből most januárban (államvizsgakor) jött vissza 5.... Szóval, ne általánosíts!!!
Kérdező: nem mutatja ki, mert nagyon minimális van benne
Kedves utolsó!
Köszönöm a válaszodat. Te mennyi idő alatt fogytál le? mert én már lassan két hete szedem, és idái 1 kiló ment le. Zöldséget, húst eszem, és minden másnap tornázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!