Hoodiát szedek . Le tudok igy fogyni? Tapasztalatok. Kérlek ne irjátok hogy ne szedjem mert már nem birom. --. Muszáj fogynom.
Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem el én nem szedek csak napi egyet mert nagyon elveszi az étvágyam és semmit nem ennék ha kettőt szednék. A-aerobik ozom. Is heti 1 szer. és heti egyszer kb futok sétálok . Lehetséges hogy lefogyjak 10 kilót kb 2 honap alatt?2013. jún. 13. 11:03
11/14 anonim válasza:
Első héten teljesen elvette az étvágyam, örültem is!
Aztán vagy megszokta a szervezetem, vagy fene se tudja,
de elmúlt a hatása, legalábbis csökkent.
Azért lement 5 kg. Egyik ismerősömnek ugyanannyi darabtól 13 kg. (Igazságtalanság!) Két hónap alatt!
14/14 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy igen, le tudsz fogyni! :)
Én is szedtem, és sikerült lefogynom, nem is keveset :))
Én azt tapasztaltam, hogy nagyon jó, ha mellette sportolsz, hisz az mindig segít, szóval ne add fel!
Kipróbáltam a botanical slimming-et is, nekem az is segített..féltem, hogy hozzászokik a szervezetem az egyikhez, és jobbnak láttam kipróbálni a másikat is.
De ez csak az én felfogásom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!