Flabelos gep hasznalata kozben dr. Kelen zsírégető krémet használnom szerintetek hatasos lehet?
zsírégető krém... flabelos...
1. cukor, és zsír mentes étrend.
2. húzzál ki futni
3. ha nagyon akarod szedj L-karnitint, igyél zöld teát.
Kérdésre a válasz: NEM
Nagyon nagyon sajnálom (segíteni nem lehet rajta, marad a sajnálkozás, de az őszinte) hogy sikerült megtalálnod 2 tökéletesen értelmetlen, átverő, pénzlehúzást a fogyás életmódbeli 'titkai' helyett.
A helyes (gyulladáscsökkentő, cukor-liszt szegény/mentes) táplálkozást, igazi testedzést.
Egy kalap ibolyát sem ér.
Elsősorban az étrendre ügyelj.
Mondjuk azt, hogy lementem a rohadt flabéloszra (ide képzeljünk sok-sok kedves szmájlit) és kipróbáltam. Sőt buszt is vezettem már, az is ráz-rezeg.
ÉS ? Milyen biokémiai összefüggést tanultál és melyik egyetemen arról, hogy ha rezeg alattad egy gép, akkor neked jobb lesz? Attól alacsonyabb lesz az inzulinszinted? Lecsökken az inzulinrezisztenciád? Hol hat ez a hormonrendszeredre?
Ehhez normális edzés kell, igazi edzés és első sorban igazi táplálkozás. Ne haragudj, a magyar nők nem esznek normálisan. És nagyon sokan hájasok is, és hormonbetegek. Mert glutént esztek. Ennyi.
Szia!
Én heti 5X edzek 1 v. 2 órát, az alakommal nincs baj én a narancsbőr miatt járok flabélosra. Még csak a héten kezdtem, de akik régebb óta használják határozott bőr feszesedést tapasztaltak. Fogyi senki nem fog tőle szerintem, de jót tesz a vérkeringésnek és az anyagcserének is. Én régen a striákkal szenvedtem sokat és arra egy v-mi jó volt sport sport sport. Másfél éven keresztül szinte minden nap edzettem másfél órákat most még egy pici narancsbőröm van, de már belefáradtam a mindennapi edzésbe, ezért edzek kevesebbet. Párom régebben testépítő volt és sportedző, most is tart edzéseket Ő is mondta, hogy ez az egyetlen gép aminek vannak jótékony hatásai a szervezetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!