Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » A citromlé miatt fogyok?

A citromlé miatt fogyok?

Figyelt kérdés
Életemben először iszok 1 hete minden nap kétszer fél deci citromlevet azért, hogy eltoljam a menszeszem mert ma kéne megjönnie és holnap megyek nyaralni. Az utóbbi 1 hétben több mint 4 kiló ment le rólam, úgy, hogy zabáltam mint a dög, csipszet, kólát, csokit, kétszer ebédeltem meg kétszer vacsiztam minden nap, meg ilyenek, egyik nap megettem 1 liter fagyit együltő helyemben, és mégis fogyok, máskor meg alig megy le rólam 1 kiló, de mostmár nem tudom követni az eseményeket... Hallottam hogy a citromlé zsírégető, de ennyire??? Vélemények?
2008. jún. 18. 11:29
1 2
 11/18 anonim válasza:
49%

[link]

ezt az oldalt nyissad meg, és láttod mire is jó a citrom.

2008. júl. 25. 15:36
 12/18 anonim válasza:
A citromról köztudott, hogy immunerősítő, emésztés serkentő és méregtelenítő és ha szétmarná a gyomor és bélnyálkahártyát, most nem irnék ide. Mióta élek, naponta fogyasztok citromot. És igen, lehet fogyni vele, már megtapasztaltam. De ne vidd tulzásba. Jóbol is megárt a sok.
2010. febr. 22. 08:04
 13/18 anonim válasza:
Na ebből látszik hogy mindenki mennyire buta!! Inkább nem írok semmitsem!! Nincs igazatok!
2011. szept. 21. 12:00
 14/18 anonim válasza:
Mármint azoknak akik kórházat irogatnak meg stb....
2011. szept. 21. 12:01
 15/18 anonim válasza:

Egyik ismerősöm fogyott citrommal 8 kilót. Azt mondta a rendszeres étkezés a legfontosabb ilyenkor --> reggeli, ebéd és vacsora után itta meg egy fél citrom levét, és az étkezések között semmit nem evett, még egy rágót sem, csak ivott, és csak vizet vagy teát. Megjegyzem, semmi diétásat nem evett és nem is csökkentette az adagját.

Szóval lehet vele fogyni, de ha érzed, hogy nem bírja a gyomrod, vagy bármi más, pl puffadsz tőle, akkor inkább vegyél egy kondibérletet...

2011. nov. 23. 14:29
 16/18 anonim válasza:
51%

A citrom nem csinál savat, a gyomorban lugosító hatása van, azon kívül a narancsbőr ellen nagyon jó, immunerősítő, zsírégető, emésztést elősegítő. Gyomorégésre ki lehet próbálni és sok hozzászóló aki itt a gyomorbántalmakról írt igen hamar megváltoztatná a véleményét. Egy két ember stílusáról nem is beszélve.

Látom, hogy régi a kérdés, de remélem még elolvassa a sok okos :D

2012. júl. 4. 21:51
 17/18 anonim válasza:
Hát igen.Elég régi kérdés,de engem is most kezdett el érdekelni.:D Némelyik ember csak azért írja a kórházat,mert olvasta.Lehet volt 1-2 ember,akit nem érdekelt ,hogy bírja-e a gyomra itta és kórház lett a vége.És akkor némelyik ember azt hiszi mindenki így fog járni. A lényeg,hogy kipróbálom,ugyanis kíváncsi vagyok fogyok -e vagy sem.:) Majd leírom.
2012. aug. 8. 14:41
 18/18 anonim válasza:

07.04,21:04-es vagyok

Jelenleg kisbabát várok, eszem mindent amit megkívánok, 2 liter vizes citromlevet iszom meg és jelenleg -2 kg-nál tartok. A baba egészséges szépen fejlődik. Nem ég a gyomrom, teljesen jól vagyok. Szerintem érdemes kipróbálni! Ja most vagyok 18 hetes!

2012. aug. 21. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!