Az Adipex forte veszélyes gyógyszer? Használja valaki?
Én használtam már de nem ajánlom, annak aki nem tudja kontrollálni hogy mennyit eszik. Nekem alapon sincs nagy étvágyam így kb. semmit nem ettem amíg szedtem, a barátnőm viszont ugyanúgy evett és nem is fogyott.. Az ilyen szerekkel az a gond hogy amint abba hagyod a szedésüket vissza hízod amit leadtál azt pedig senkinek nem ajánlom hogy huzamosabb ideig szedje..
Mellékhatásokról annyit akinek érzékeny a szíve az ne igyon rá kávét mert eléggé emeli a pulzusszámot. De sokan koffeintablettával együtt szedik még sincs semmi bajuk.
Arra figyelj , hogy ne hamisat rendelj, ha írsz privátot segíthetek.
én is használtam, nekem is hatott.
nem értem, miért kell leszólni azt a választ, amiben tapasztalat van.
"Nem hiába van betiltva."
ezt a baromságot meg felejtsétek már el!!!! Nincs betiltva, egyszerűen MOon még nem engedélyezték. A Gerot gyógyszergyár gyártja, Ausztriában pl. simán a gyógyszertárban meg lehet venni.
Én mondjuk adipex retardot szedtem.
Nekem használt
És mit használt?
Kevésbé voltál éhes (bármelyik diszkódrog megteszi) és emiatt kevesebbet ettél?
Az nem gáz, hogy így kevesebb tápanyaghoz is jutottál, eleve nyilván rossz minőségű élelmiszerekből még kevesebbet eszel, ez az út a pusztulásban, betegségekben végződik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!