Használ az Adipex?
Figyelt kérdés
2006. nov. 3. 18:02
21/25 anonim válasza:
utolsó vagyok, még ennyit:
Olvasd el nyugodtan.
"Az amfetaminszármazékokat korábban elterjedten használták étvágycsökkentőként, a narkolepszia, a gyermekkori hiperaktivitás és a depresszió tüneteinek kezelésére. Később felhasználása kiterjedt a tengeribetegség, alacsony vérnyomás valamint nagyon sok más betegség kezelésére is. Mára csak a korszerűbb származékokat használják gyógyszerként. Ilyen az Adipex és a Regenon tabletta."
22/25 ninuka88 válasza:
sziasztok. Hát nemtudom.... szerintem abszolút szervezet függő... Én nekem az ég világon semmit nem használ....pedig már a második levéllel szedem, annak is a felénél tartok. Nem , hogy mellékhatásai, még étvágycsökkenés sincs.Mintha nem is szedném. Nemtudom, hogy mennyire befolyásolja a fogamzásgátló tablettám(volina/vagyis már nem az a neve/), de minden estre semmi hatás. Természetesen az étrendemen változtattam, és 5 után nem eszek semmit mióta szedem a tabit, de csak mert megállom, nem azért mert nem vagyok éhes.Reggel eszek inkább többet (követem a klasszikus mondást, h. reggeliz mint egy király stb :D )ebédet eszek normálisan, első második, desszertet nem, cukros italokat nem, 100 narancslé, mentes víz.... tény, h. szomjasabb se vagyok tőle igy nem iszok 2liternél többet egy nap.... , és mégse fogyok. Még azt sem mondhatom, hogy nem jó helyről veszem, mert helybeli két ismerős csajnak elég durván segített aki ugyanattól vette....szóval, nemtudom. Ha erős a szervezeted, b....tod! legalábbis én szerintem kidobtam feleslegesen az ablakon egy csomó pénzt, mert hát nem olcsó -finoman szólva- egy levél se. :S
23/25 anonim válasza:
Néha a szomjúsággal összekeverhető, többet vagy szomjas, de fájó éhség nincs. Nagyon ritka, hogy valakinek nem működik. Van aki 1x2 vesz be egy időben, mivel retard. (Bár ezt saját felelősségre) Talán hamisítvány? Ma már egy levél 20 szem, tehát másfél levél 30 szem, azaz 1 hónapja szeded?
24/25 ninuka88 válasza:
igen így van másfél hónap, egy szemet szedek egy nap., nem hinném, hogy hamisítvány, két városbeli ismerősöm is attól vásárolta akitől most én , ők ajánlották, és ők elég rövid időn belül lefogytak, sőt....30 szem szedése után nekik már elkezdett lemenni, és voltak tünetek is. Nekem az ég világon semmi! :S
25/25 ninuka88 válasza:
bocsi, másfél levél, és 1 hónapja szedem .... összekevertem a szavakat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!