Használ az Adipex?
20 szemet szedtem be, az elején valóban nem volt étvágyam tőle, az elején...
Iszonyatos módon felpörgetett, éjszaka 20 percenként néztem a telefonom, hogy kelnem kell-e már - nem vicc! Meg tudtam volna inni egy vödör vizet egyszerre akár. Hirtelen, nagyon gyors szívverések jöttek rám naponta szer, 3szor. Ami a legrosszabb, hogy miután abba hagytam napokig olyan fáradtság volt rajtam, hogy állva el tudtam volna aludni a nap bármelyik szakában, semmi energiám nem volt. Bánom az egészet!
Remélem nem okozott a szervezetemben valami végleges kárt!
Olvastam itt pozitív tapasztalatokat, aki ajánlotta, 30 kilót adott le.
Ja, és 185 Ft-ért vettem darabját. Visszagondolva nem is tudom, hogy szedhetem be olyan gyógyszert, amit a neten megrendeltem és amit Magyarországon nem is forgalmaznak.
Soha többé!
Gondoltam megosztom Veletek és egy szó sem volt kamu. Csak a saját tapasztalat. Sikeres fogyást minden fogyni vágyónak!
Vannak emberek akik kövéren is jól érzik magukat!
Nem vagyunk egyformák.Sokan szedik és fogják is az adipex-et.
Mindenkinek saját döntése elkezdi-e vagy sem!
éhség nincs, ha eszem teltség érzet , megy le a kg-am is
mellékhatást nem érzek egyenlőre semmit:)
Aki azt írja, hogy visszahízzuk, nem egészen igaz!
Nem csak az étvágyat nyomja el, hanem a testhőmérsékletet és anyagcserét felgyorsítja. Sima koplalás rosszabb! Az meg evidens, ha valaki 500 kalórát eszik naponta, majd abbahagyja a szedését és 5-ször annyit zabál, 3000-et, nilván hízni fog. Én vizsgáltattam magam, barnazsírszövet kevésbé csökken, mint sima ételmegvonásnál. Persze egészséges életmód és mozgás, stb...bla bla, amit úgysem tartunk be. Szóval ideiglenes eszköz az adipex én 20 éves koromban fogytam vele 30kg-ot, négy hónap alatt, (közte két hét szünettel, egyik nap egyet, másik nap kettőt)és nem híztam vissza, mert szedése után nem tágítottam vissza a gyomrom. Még mindig kövér lennék! Mert így sem volt könnyű, hátmég rosszabb anyagcserével, éhséggel.
Ha összesítek, szerintem még egészségesebb így, mert a plusz 30kg, legalább olyan egészségtelen. Lelki részét ne is nézzük. Zárkózott voltam, szex nem volt olyan jó, stb...
aki eldugta az anyukája elől, az legyen büszke magára!
istenem, mielőtt ilyet csinál az ember, legalább nézzen utána. Na most utoljára leírom:
ha megemeled a sejhajod, és elmész orvoshoz, akkor ha hajlandó utána nézni, még fel is írhatja neked. Igaz, kb. 20 éve kivonták a forgalomból, ez annak a gyógyszernek egy jóval gyengébb változata. Viszont ha elbattyogsz mondjuk Ausztriában egy gyógyszertárba, RECEPTRE simán kiválthatod. Igen illegális lehet, ha a szomszéd országban receptre adják a GYÓGYSZERGYÁRTÓK.
Szóval, mielőtt valaki elmondja mindennek, ilyen-olyan illegális meg stb.-nek, inkább nézzen utána és fogja be a száját....
KÉRDEZŐ!
én szedtem, fogytam 15kg-ot, 2-3 jött vissza. Most rendeltem még 20 szemet, kb. még ennyit kellene leadnom. Hozzáteszem, én 2naponta szedem, mert nekem nagyon bevált.
Csak az nem mindegy, honnan rendeli az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!