Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Használt a Reductil?

Használt a Reductil?

Figyelt kérdés
Már több, mint egy hete szedem, és szinte semmi változás, annyi, hogy ingerült vagyok, idegesebb, de ugyanolyan éhes.20-30 kiló feleslegem van.
2009. szept. 24. 21:55
 1/10 anonim válasza:
0%
HÉ! koma te akivel kampányoltunk a 19 éves lányért írnál ide? nem írtam privit írnék neked szívesen!
2009. szept. 24. 22:41
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Én szedtem 2 hónapig. Nem tudom,hogy a gyógyszer hatása volt-e,de én fogytam rendesen. Sajnos abbahagytam,mert babát szeretnék és nem mertem kockáztatni,de azóta vissza is híztam...:(
2009. szept. 25. 02:10
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
Ez olyan mint a testépítőknél a kreatin, azaz tüneti megoldást nyújt, nem az okot szünteti meg. Lehet hogy le fogsz fogyni x kilót idővel, miközben a szervezeted agyonterheled ezzel a szerrel, megalapozva későbbi betegségeket(pl vese -és máj), de abban a pillanatban hogy abbahagyod, a szervezet eszeveszett tempóban akarja majd visszaszedni amit elvesztett, és több is fog feljönni mint amennyiről kezdted. Ennyit ér, ha valaki lustasággal és szerekkel pótolja a hasznos testmozgást és a diétát.
2009. szept. 25. 07:22
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Én micimectilt szedek (ua mint a reductil), 3.napja, mellette elég "sovány" diétát csinálok. Én érzem a hatását. Első nap semmi, de a második nap meg a mai már meglepő volt. Nem vagyok éhes, pontosabban érzem ha nem eszek hogy üres a hasam, de agyilag nem kívánom az ételt, semmit, sőt semmi kedvem enni. Nekem eddig bevállt. Még nem fogytam, de pár nap alatt nem is várhatok semmit. Menj fel a www.hoxa.hu-ra, ott vannak forumok, vagy itt a menü alatt van a kis kocka, írd bele hogy reductil, keress! és kifogja dobni az előző reductilos kérdéseket, rettentően jókat írnak róla.
2009. szept. 25. 20:42
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
2 és fél hónapig szedtem,pánikbetegségre szedek most gyógyszereket miatta!!
2009. szept. 27. 11:28
 6/10 anonim válasza:
82%
9 napja szedem és 6 kg már lement!Kb napi700-800 kcal eszem.183magas 120 kg vagyok
2009. okt. 1. 12:51
 7/10 baranyi kálmanné ***** válasza:
82%
36 napja szedem 74kg indultam most 67 kg vagyok 165cm.10mg redet szedem.
2009. okt. 4. 19:05
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Én 1,5 hónapja szedem a Reductilt, de nem használt. Szinte semmit sem fogytam tőle, 1- 1,5 kg ment le csak, az meg általában ingadozik amúgy is nálam. Én sem eszek pedig sokat mellette, szóval ez nem lehet gond. Nem tudom miért nem használ, pedig azok alapján amiket olvasgattam róla, azt hittem én is fogyhatok a gyógyszer segítségével.
2009. nov. 7. 13:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Végül kb 3 kiló ment le, de nem egyértelmű számomra, hogy ez a gyógyszer hatása. Ezért nem érte meg mérget ennem.-(
2009. nov. 8. 10:41
 10/10 balazs00xx ***** válasza:
Lehet hogy nem erdeti gyógyszer volt hanem hamísítvány
2011. máj. 25. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!