Használt már valaki WU-LONG Anti-adiposis teát? Tapasztalatok?
wulong... uramatyám
épp tegnap vettem, megittam egy csészével és 10 perc alatt fél tonnát fogytam, most tök csini vagyok, remélem így marad. Szerintem megérte azt a 800ft-ot.
Én 2 alkalommal csináltam 1 hónapos kúrát. Első alkalommal 85kg-ról 75 kg-ra mentem le, ugyanolyan egészségtelen esti nagy kajálással. Második alkalommal 80-ról 75-re.
Az első esetnél kb. 2 évig nem híztam vissza ugyanolyan étkezési szokás mellett. (40-es férfi 165cm)
ha 2 évig nem híztál vissza, az mit jelent? (csak hogy kicsit halványítsak a csodán)
azt, hogy az "egészgéstelen esti zabálások" kb. olyanok lehettek, amennyit a 7 éves kishúgom eszik, így nem lehetett nehéz fogyni ha pl. még valami az étvágyadat is elveszi (pl. a tea) illetve nem csoda hogy nem híztál 2 év alatt, hízáshoz enni kell, pláne egy férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!