Igaz az, hogy napi 1 pohár citromlétől feloldódik a zsírréteg?
Úgy bírom, amikor olyan emberek osztják az észt, akiknek nincs tapasztalatuk az adott témában!
Kérdező! Nem oldja a zsírt, de zsírégető! Bizonyíték:
tavaly nyáron a párommal mikor mentem nyaralni, pont akkor kellett volna megjönnie a menszeszemnek. Ezért kipróbáltam a trükköt, amit már hallottam másoktól is, hogy a ciklus közepén mindennap megittam 2x1 deci citromlevet magában. Bőven van rajtam felesleg, de akkor nem fogyóztam. másfél-2 hét alatt 5 kiló!!!! tűnt el rólam rejtés módon, amiért semmit nem tettem. A menszeszemet eltudtam tolni 6 nappal.
Azóta nem csináltam mert nem akarom a menszeszem összezavarni, de elhiheted hogy megkönnyíti a fogyást a citromlé! És másoktól is hallottam már, meg tapasztaltam is!
Ne igyatok savat , már ha nem feltétlenül muszály.
A zsírsejtek felbomlásakor keletkező melléktermékek (aceton, ketontestek) amúgy is savasítanak.
Semmit sem segít a citromlé, még a koffein is jobb, persze csak sport mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!