Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Adipexre ha megiszok két...

Adipexre ha megiszok két pohár pezsgőt lehet belőle baj?

Figyelt kérdés
Abszolút nemvagyok kíváncsi a "idiótateddtönkreaszervezeted" megjegyzésekre. Ha kiváncsi leszek rá, akkor majd azt fogom kérdezni. ;) A legjobb bnőm 18. szülinapja lesz és szeretnék koccintani az egézségére, csak szedem az adipexet. De gondolom 1 vagy 2 kispohárka pezsgőt csak megihatok nem?
2011. máj. 3. 18:38
 1/10 anonim ***** válasza:
nem
2011. máj. 3. 18:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem kéne, olvasgattam milyen hatásai vannak a gyógyszernek. Maximum előtte 2nappal ne szedd, és aznap sem, kivéve ha ma lesz...
2011. máj. 3. 18:50
 3/10 A kérdező kommentje:
nem ez csak 2 hét mulva lesz, azthiszem tényleg csak egy kortyot iszok, és annyi. Kibírom én alkohol nélkül ... :)
2011. máj. 3. 19:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Aznap ne vedd be és kész. Bár szerintem, ha reggel 8-kor veszed be, és mondjuk este 1O-kor iszol egy keveset, akkor gond nem lehet. Nekem is volt ilyen, és nem volt baj.
2011. máj. 3. 21:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Tényleg csak 1 kicsit igyál, annyit, amennyit gyógyszertől függetlenül még nem érzel meg, ezt Te tudod, hogy mennyi. (Sajnos én az 1 poharat is megérzem magamon, zsibbad tőle a lábam...)
2011. máj. 3. 22:00
 6/10 anonim válasza:
szia. ne haragudj h nem a kérdésedre válaszolok, de szeretnék kérdezni vmit: ez az adipex véletlenül nem egy fogyasztószer-szerűség? :) mert pont most akarok elkezdeni szedni vmilyet de nem vagyok jártas benne, h melyik jó és hatásos. ha ez az amire gondolok, akkor leírnád a tapasztalataidat? :) köszi
2011. máj. 7. 20:40
 7/10 A kérdező kommentje:
szia, igen ez egy fogyasztószer, ami lényegében megszünteti az éhségérzetet, gyorsítja az anyagcserét. egy hete szedem, egyelőre nem mértem magam, mert csak a végén akarom látni az eredményt -megakarom lepni magam :D Sok mellékhatása lehet, ész nélkül nemajánlatos belerohanni a szedésébe... Nekem hála az égnek semmilyen mellákhatás nem mutatkozott, a szájszárazságon kívül, ami ha vesszük nemrossz,mert igy kénytelen vagyok növelni a folyadékbevitelt. Szerintem olvass utána a neten, és nézegesd meg a fórumokon, hogy aki szedte, mit tapasztalt. Viszont azoknak a véleményére adj, aki már szedte, mert sokan ugatnak, hogy mekkora hülye az aki szedi, de hát ők biztos jobban tudnak mindent, ha nemis próbálták ugyebár ... :/ Olvass róla sokat, és ne rendeld meg akárhonnan! Mert sok a hamisítvány ...
2011. máj. 7. 22:02
 8/10 anonim válasza:
Szia, bocsi, én csak a szerről szeretnék kérdezni. hogy konkrétan honnan lehet beszerezni? DM? vagy gyógyszertár? kézbe kellene, nem rendelés, posta..stb árán -.-
2011. máj. 7. 22:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Sajnos Mo-n nem lehet boltban kapni, csak külföldön, itt csak netről tudsz rendelni.

(Én is szeretnék, ezért tudom, sajnos:-()

2011. máj. 8. 19:45
 10/10 A kérdező kommentje:
én felvidéki vagyok,úgyh. MO-n nemtudom honnan lehet szerezni. én megbízható helyről rendeltem, de úgytudom ausztriában meglehet venni, de nemtudom recept is kell e hozzá.. :)
2011. máj. 9. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!