Ki melyik fogyi tabira esküszik?
Figyelt kérdés
Nekem eddig a szűztea kapszula vált be. Csak nem akarom, hogy a szervezetem hozzá szokjon.2013. febr. 12. 21:34
1/7 Osynho válasza:
Diéta + aerob mozgás tabi vált be a legjobban. :)
3/7 anonim válasza:
Nekem meg az akaraterő nevű tabi vált be eddig!
4/7 anonim válasza:
Mind jókat írtak az előttem szólók. Az ún. akaraterő tényleg nagyon hatásos + én hozzá csapok még egy kis szálkásító étrend "tabit" és 1-2 órás teljes test átformálást és kész a napom.
Viccen kívül, én rengeteget kipróbáltam (zöld tea kapszala, káposzta leves kapsz, almaecet kapsz, ananász tabletta stb), mikor naiv tini lány voltam, mind paraszt vakítás. A fentiek nélkül nem érnek semmit. De a fentiek önmagukban is rengeteget érnek. Amit én még teszek ezen kívül: naponta 3 csésze zöld teát megiszok, ízesítetlenül.
5/7 anonim válasza:
Az eddig felsoroltak mellé még két tablettát tudnék ajánlani, ami elengedhetetlen. Az egyik a "kitartás" a másik a "türelem"
6/7 anonim válasza:
Nekem nem tabi, hanem tea. Mályvatea a neve, és nem nagyon sokat segít a fogyásban, hasonló hatású, mint a szűztea... már ha érted mire gondolok. :D Fontos, hogy a tea vált be, nem a tabi. Tabi is van, de nekem az nem használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!