Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Wow tényleg haldoklik? Mennyi...

Wow tényleg haldoklik? Mennyi ideje lehet még hátra? Van itt olyan aki még a wow-ra esküszik?

Figyelt kérdés
Szerintem is sok mmo van ami látványban sokkal szebb mint a wow, de még is néha olynan gagyi hatásuk van. Van amelyiktől frászt kapok, mikor egy óvodás hangján kiabál a karakter stb.

2012. nov. 29. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:

"Felélénkítette a World of WarCraft játékosait annak legújabb kiegészítő-csomagja, a Mists of Pandaria. Az expanzióból egy hét leforgása alatt mintegy 2,7 millió példány kelt el, ennek köszönhetően az addig 9,1 millión stagnáló előfizetők száma ismét jócskán 10 millió fölé emelkedett."

Szerintem ez nem arról árulkodik, hogy haldokolna.

2012. nov. 29. 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Amíg van player fogják fejleszteni a wowot , és őszinte leszek .

Az utóbbi 1éveben amíg a mop megjelenésére vártak , én elmentem más mmokra

SWTOR , Tera , GW2 .. és kb közük nincs a wowhoz ..

Igen szebb játékok mint a wow , sőt a Tera talán a világ legszebb játéka , de ez kevés , unalmas , terában egésznap farmolni kellett hogy újra és ujra próbáld fejleszteni a cuccod ami 100x is betörik , ráadásul gagyi az end game .. pvpje meg nemrossz , de nagyon unbalance.

Swtor .. hát szerintem no comment .. nem véletlen lett bukás ..

GW2 .. jó játék lett , mégse tud hosszabb időre lekötni .. megvan a full szett 3hét alatt és ennyi , tudok wvwvw-zni aminek semmi értelme , meg tudok pvpzni ennek sincs sok , a setted ugyanolyan mindig .. csak a kinézete változik .

Dungeonok meg unalmasak 1 idő után , ugyanazt 25x végigmenni ... ááá

Amit a wowban szerettem az a Raidelés és az Arena pvp .

Minél jobbra fejleszteni a karid stb .. haverokkal arénázni .stb

Meg most haldoklik ? Hagyukmár .. Tera haldoklott és beis halt , de a wow nem hinném hogy befog , mégha kissé lerágott csont is.

2012. nov. 29. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Él még az :D
2012. nov. 30. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:
WoW 4ever! A világ legjobb mmorpgje játék élmény lehetőségek stb !
2012. dec. 3. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:

látványba hiába jobb, nem az számít egy mmo-nál. Hanem, hogy élvezhető legyen.

A legtöbb mmo ott bukik el, hogy a fejlődéses szakasz után nincs semmi. Tehát eléred a max szintet és a játék halott.

Egy mmo-t nem lehet csak a grafikára építeni.

A wowba akár még 10 év is van. Ha majd eléri a wow azt a szintet, hogy kevés előfizetőjük lesz(min 3-4 évig ezen még tuti nem kell aggódniuk) akkor ingyenessé teszik magukat és még simán elfuthatnak pár évig.

2012. dec. 4. 15:14
 6/7 anonim válasza:
Én a mai napig játszok vele,de már mióta! :D
2012. dec. 4. 20:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Majd négy évvel a kérdés feltevése után is láthatjuk, hogy még angyon is bírja. És a film megjelenése tuti dobni fog rajta.
2016. máj. 8. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!