L-carnitine tapasztalatok?
Figyelt kérdés
most vettem pezsgőtablettát, edzés előtt iszom. Valakinek vmi tapasztalata?2013. jan. 31. 20:54
1/6 anonim válasza:
Energizal, zsirt eget, novenyi eredetu. 1000mg-ot fogyassz edzes elott. Ne szedj nagyobb dozist, mert megterheli a szervezetet.
2/6 anonim válasza:
Lehet 1000mg-nál többet is,nem lesz bajod tőle
3/6 A kérdező kommentje:
Én arra lennék igazából kíváncsi, hogy pl a hasamról segít e leégetni a zsírt.. heti 5 napot edzek, általában egy órát de néha többet és eddig nem szedtem semmit, de most vettem l-carnitin pezsgőtablettát és ezt fogom inni edzés előtt fél órával.. mennyi idő, mire látom az eredményét? igazából nem akarok sokat fogyni, 156 centi vagyok és 53 kg
2013. jan. 31. 21:18
4/6 anonim válasza:
edzés közben is ihatod bátran. ha sok aerob edzést végzel, akkor hamar le fog menni a hasad, de ehhez jó lesz hogy ha megbarátkozol a haspréssel is.
5/6 anonim válasza:
"mennyi idő, mire látom az eredményét?"---> ez RAJTAD MÚLIK,csodát ne várj az L-carnitine-tól.Ja és helyi zsírégetés nincs :)
Remélem hogy tudtam segíteni.Sok sikert
6/6 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok és nem csak hasra edzek.. úgy látom nem nagyon értitek a kérdésem..
arra lettem volna kíváncsi, hogy milyen eredményt ért el az, aki már használt ilyet..
2013. febr. 1. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!