Használ valaki Sibutramine nevezetű éhségcsökkentő tablettát? Mik a tapasztalatok?
Csökkenti az éhséget, ez nem vitás.
Nem akarlak lebeszélni róla, egyrészt mert ezt előre kikötötted, másrészt mert itt az a hír terjeng rólam, hogy nagyon "erőszakosan" írok. Ne legyen emiatt gond :)
De egy komoly kérdés mégis marad.. végső soron miért akarod csökkentei az étvágyad? Miért akarsz fogyókúrázni, a "farkaséhség" nem rossz dolog, enni nyilván kell és jelez a szervezetünk, hogy bőséggel kellene is.. ez természetes! :)
Nagyban rásegít sajnos erre, hogy direkt olyan divatos élelmiszereket eszünk, amik után nagyon komoly éhségrohamok jönnek, de ez egy dolog én például nem ilyeneket eszem.
Az éhségérzet a vitamin és ásványianyag-hiány miatt van. Ajánlom a vitaminkirály vivőanyagmentes termékeit, és a paleolit táplálkozást.
A csoki utáni éhség csökken, ha szójalecitin granulátumot(DM) és halolajat fogyasztunk.
Az étvágycsökkentők általában csak az ingerületet blokkolják, és csak átmeneti megoldást nyújtanak.
A gyomor, ha ki van tágulva, akkor kell hozzá türelem, hogy normál méretűvé vissza csökkenjen. Valamit valamiért.
Tartós alakformáláshoz életmódot kell váltani.
Hát, de még ha vállaljuk is a kockázatokat, akkor sincs ilyen O.o
A zöldség viszont olcsóbb mint a májkrém, még szerencse. Több pénz marad mozira és gitárhúrra ;)
Ha humorból azt írom, Te menthetetlen vagy akkor érteni fogod mire gondolok, ugye? :)
Na annyit tudok segíteni, hogy én anno elég keményen felvettem a kapcsolatot a cefamadar forgalmazójával, ez egy német, bevizsgált cucc ami éhségcsökkentő.
NEM állítom, hogy ez bárkinek jó, azt mondom hogy ez éhségcsökkentő, ennyi. Sőt nem is ajánlok semmi ilyet, mert az egészséghez, a fogyáshoz ezeknek semmi közük.
Hát.. gratula..
Kíváncsi lennék ha jövő ilyenkor írnál, vajon mit fogsz írni hogy állsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!