Az adipextöl milyen hamar lehet lefogyni és kb hány kilót? Hol lehet beszerezni és mennyiért?
Figyelt kérdés
2009. szept. 2. 20:32
11/13 anonim válasza:
Ha ilyen sokan írják,hogy ne szedd akkor bizti,hogy káros,én se tanácsolnám.Kevés jó véleményt olvastam rolla!
12/13 anonim válasza:
Csak az aditól NEM lehet fogyni. Ha nem eszel, akkor a szervezeted elkezdi lebontani az izmaidat. Csak akkor nyúl a vésztartalékaihoz, mikor már nincs más, amit felhasználhatna az energiapótlásra. Ha fogyni szeretnél, de egyfolytában ÉHES vagy (és nem unalomból kajálsz), és MINIMUM 10-15 kilós felesleged van, akkor próbáld ki, de mindenképpen mozogj mellé, és egyél naponta többször. Nem kell sokat, de mindenképpen egyél napi 3x legalább. Akár egy alma is lehet mondjuk a vacsid, csak legyen valami benned, mert ha nincs, az nem csak a te és a környezetedben élők idegeit teszi tönkre, hanem a gyomrodat is szétmarja a sav, és a szíved is tönkre megy.
Remélem segítettem! :)
13/13 anonim válasza:
Ha úgy nem vagyok túlsúlyos az orvos szerint,de dagadtnak érzem magam,akkor is használ az adipex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!