Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ez semlegesíti a fogamzásgátló...

Ez semlegesíti a fogamzásgátlóm hatását?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ajándékba kaptam egy fogyasztó gyógyszert,hogy sikeresebb legyen a fogyókúrám. Viszont semmit sem tudok a gyógyszerről... barátnőm szedett be belőle pár kapszulát,neki nem jött be,és csak úgy oda adta. Nincs benne utasítás,bár elolvastam a neten... az lenne a kérdésem,hogy ez kiűti a fogamzásgátlóm hazását? Azt írják róla,hogy kiűtheti némelyik gyógyszer hatását. A fogamzásgátlóm neve: Symicia.

És ez tényleg fogyaszt? mert a báttyám azt mondta,hogy azok szedik,akik edzik a testüket... én nem vagyok biztos semmiben,viszont az orvosomhoz nem vihetem el a gyógyszert,mert igazából leírásom sincsen hozzá,és gondolom ő nem ért az ilyen Scitec-es dolgokhoz.

Nagyon szépen megköszönném a segítségeteket :)

a fogyasztó szer neve : Revex-16-complex ( korábbi neve: Adipokill-108) 25/L

2013. jan. 14. 23:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Adipokill teljesen biztonságos cucc, de önmagában nem ér semmit, mert nem fogyasztó gyógyszer, hanem elősegíti a zsírégetést a megfelelő mozgás és étrend mellett. Szimplán ettől ne várd a megváltást, mert mint mondottam, önmagában, nulla mozgást végezve vele teljesen hatástalan.

Hogy kiüti-e, nem valószínű, de mivel rajta van a dobozon az összetevőlista, így nem ártana konzultálnod a dokiddal.

2013. jan. 14. 23:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Két gyógyszer.. Nem lesz jó vége, külön-külön sem.

Nagyon át kéne ezt gondolni. Mindkettőt. A fogyicuccnak egyébként sincs értelme, normálisan kell enni, varázsszerek nincsenek (sajnos).

2013. jan. 15. 00:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, az adipokill (Scitec) nem gyógyszer. Az semmi, zöldteás kis vicc, nyugodtan edd, semmilyen hatása nincs, a fog. gátlóra sem.
2013. jan. 15. 00:11
 4/4 anonim ***** válasza:

nem fogyaszt,energizál,de a leírásában is ott van,hogy stimuláns elsősorban.

röviden,hogy mire is való.

a sok éve keménye edző emberkéknél amikor eljön a diéta ideje,az edzésüket ugyanúgy el kell végezniük.

de diéta alatt kevesebb a bevitt kaja,ezért az energia is kevesebb,így romolhat az edzés hatékonysága.

ezért szednek mellé ilyen kiegészítőt,hogy bepörgess az edzést és legyen energiája.

szóval ha nem edzel pár éve,akkor pénzkidobás.

kezdő sportolóként megincsak nem kell,mert annak sincs értelme,hogy az edzetlen testedet,ízületeidet szétterheld felpörgetve.

2013. jan. 15. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!