Mien fógyasztó tabletátt vegyek amely csőkkenti az éhség vágyat ésa édességek mega cukros italok függöségét?
A tablettákat felejtsd el. A "csodaszerek" ártalmasak.
Akaraterő,diéta és testmozgás.
Egyértelműen ezt, mert teljesen megbízható és hatásos! Az oldalt magasan képzett szakértők szerkesztik, még véletlenül se írnak hülyeséget, csakis valós dolgokat. Ez kedvenc idézeteim közül néhány: "...ritkább étkezést eredményez, ez a legfontosabb dolog a fogyásban...."
"...felhalmozott zsírszövet elégetése - ez zöld tea segítségével érhető el..."
Amint látod, ezek aztán értik a dolgukat! A fogyó-bogyó szedése mellett minden este csinálj meg 100-150 felülést, majd forogj körbe egy seprűnyéllel a nyakadban, mert ettől ég a zsír a hasi tájékról. Arra is figyelj, hogy délután 3 óra után már csak baglyot, este 6 után pedig csak vizet fogyassz. Ha délután négykor kelsz fel, akkor pech, így jártál. Sportolni nem kell, mert ha egy kicsit nem figyelsz oda, a végén még sitty-sutty felszalad rád 8 kiló izom.
Ne tablettázz,inkább válts életmódot.Sok akaraterő kell hozzá,de beválik és egészséges is maradsz/leszel tőle. :P
Ne akarj gyorsan lefogyni,mert tutira visszaszeded bármit teszel.Tapasztalatból mondom,első ilyen gyors fogyókúrámat 65 kilósan kezdtem,(pedig lapos voltam...)Le ment a felesleg,utána felmentem 75 kilóra.Megint gyors fogyóba kezdtem lefogytam felmentem 80-ra,Megint gyors fogyóztam Leadtam jelenleg 94 vagyok. Most benőtt a fejem,többet nem gyors fogyózom különféle szar módszerekkel.életmódot váltottam,kevesebb kalóriát viszek be a szervezetembe mint amennyit elégetek,nem eszek fehér lisztet,és semmi cukros dolgot sem.
Sok sikert és sok akaraterőt a dologhoz.Ez garantáltan működik. :)
miért,a bagoly is szárnyas,uh lehet enni:D.
kérdező te meg egy szégyentelen munkakerülő vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!