Rendeltem neten 3 hónapja egy fogyasztó szert.130 kg ról 3 hónap alatt lefogytam 92kg ra különösebb megerőltetés nélkül. De a bőröm lóg mit tegyek?
Hát nem tudod magad megmenteni, csak picit javítani.
Állj neki mozogni, hátha valamit sikerül alkotni...
Gratulálok..........
A szernek ehhez semmi köze, túl sokat fogytál túl kevés idő alatt és mivel semmit nem mozogtál semmit, így a bőröd nem tudott reagálni a nagy mértékű súlyvesztésre.
Gratulálok. Szokj hozzá.
Gratulálok... megvenni meg lehetett azt a szart (saját bevallásod szerint se tudod, h mi volt benne, és mit művelt a szervezeteddel?! eszednél vagy?! a francokat...annyi eszed sem volt, hogy a következményekre gondolj, illetve utánajárj... ne aggódj, vissza fogsz hízni, még ha nem is most, de 2-3 éven belül biztosan, akár a dupláját is... később meg még nehezebb lesz lefogynod...
Ami meg a sportot illeti... Lusta vagy felemelni a fenekedet és 2 lépést tenni a saját érdekedben... és itt nem a fogyásról beszélek, hanem a szívedről, a tüdőkapacitásodról, az emésztésedről (igen, a sport gyorsítja az anyagcserét), a hormonháztartásodról, a bőrödről (aminek ideje lett volna alkalmazkodni a fogyásodhoz, de még a méreganyagok is kiürültek volna belőle, és nem lehetne narancsot szüretelni róla... és megsúgom, undi egy pasi bőrén is a karfiolrózsa!)
szóval csak gratulálni tudok... meg lehet rajtam sértődni, és dislike-ot nyomni meg társai... én segítettem...
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. Ha lenne olyan szer, amivel 3 hónap alatt ekkora fogyást lehetne elérni mindenfajta életmódváltás nélkül úgy, hogy az nem okoz semmiféle károsodást a szervezetben, akkor egyrészt a gyártója már vezető cég lenne a világban, másrészt nem lenne itt a fogyókúra topik, mert nem lenne túlsúlyos ember.
A bőrőddel semmit nem tudsz kezdeni, kezdj gyűjteni a plasztikai sebészre, és legközelebb gondolkodj, mielőtt cselekszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!