Szerintetek lehet hinni a fogyasztó kapszulákba?
Hinni mindenben lehet.
Még a reptoidokban is.
Csak nincs túl sok haszna:D
Én próbáltam párat. Volt olyan, ami segített és látványos is volt a fogyásom, de hónapokkal később vissza is jöttek a leadott kilók.
Persze, ez tőlem is függőt nagyban, hiszen nem csináltam non-stop a fogyókúrát. Ráadásul nem éltem vízen és száraz kenyéren.
Végül abbahagytam a fogyókúrákat, mert terhes lettem és a magzatnak nem a legjobb, ha felesleges szereket viszek be a testembe.
1,5 éves a lányom. Őszintén megmondom, hogy 70 kilósan kezdtem a terhességet és 103 kilóval lett vége.
Sajnos sok gyógyszert kellett szednem, mert a 24. hétben beindult a szülés és vissza kellett tartani. Addig csak 7 kilót híztam, a többi utána jött fel rám mellékhatások miatt.
Kb. 1 éves volt a lányom, amikor a sok felesleges szer kiürült a szervezetemből és a hormonok is normálisan tették a dolgukat.
Sokáig depressziós voltam, de próbáltam pozitívan nézni a dolgokat, hiszen ott volt a világom kis csodája, a lányom!
Szóval, betöltötte az 1 évet és fordulatot vett minden. Aktívabban tevékenykedtem itthon. Úgy raktam rendet, hogy közben ugráltam, hajolgattam ütemesen zenére. Porszívózást is úgy csináltam, hogy közben a hasamat, csípőmet mozgattam. Főzés közben 1 kilós lisztet emelgettem.
Tehát ilyen "sufni torna" jellegű volt :))
Aztán a férjem születésnapomra meglepett egy kondi bérlettel. Nagyon jó volt a heti 3×2 óra kondi. Se gyerek, se gondok, se sírás.. csak én, a hájam és az új életmódom.
Ledobtam 18 kilót. Mellette nem ettem mást, csak kevesebbet. Plusz, minden este gyümölcsöt.
Egyébként számomra a férjem volt a stabil pont. Ha ő nem mondogatja, hogy 100 kilósan is ugyanúgy szeret, mint nőt, feleséget és asszonyt, akkor nagyon összetörtem volna lelkileg!
Utolsó, gratulálok, szépen összehoztad!:)
Egyébként elképzeltem ahogy takarítasz xDXD
Eléggé vízuális típus vagyok:)
Bocsi, de ezen 5 percig röhögtem:D
21/F
Mindenkinél más a jó. Én 10 évig kerékpár versenyeztem, és a
tiszta L-carnitin vált be. Biotech kb 4000Ft fél liter. Elég pár hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!