Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Sós víz? Ecetes víz? Mi fogyaszt?

Sós víz? Ecetes víz? Mi fogyaszt?

Figyelt kérdés
tippeket szeretnék hogy mi az ami fogyaszt. halottam az ecetes vízről elvileg az jó. tényleg? halottam a fekete teáról hogy fogyaszt (ebbe nem hiszek) mi van ilyen akár tea,bogyó,szer ami fogyaszt és megfizethető árban van? kort nem írok :) ha semmi sem jön be hánytatni fogom magam mert már tényleg malac vagyok... sporthoz nem értek csak itthon tudok napi 10-15 percet de azt se tudom milyen gyakorlatokat csináljak
2012. dec. 13. 19:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

És ilyen hozzállással disznó is maradsz, a fogyáshoz kell egy normális étrend és sport. olyan nincs, hogy valaki nem ért hozzá.

Egyébiránt a sós víz vagy semmit nem csinál, vagy hánytat töménysétől függően, közvetve nyilván szécseszi a nyelőcsöet és gyomrot. Az ecet önmagában szétcseszi a gyomrot, a tea vízhajtó. Egyik se fogyaszt.

2012. dec. 13. 19:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

SEMMI SEM FOGYASZT

Egyedül a normális étrend és a sport és tényleg rettenetesen hülye lehetsz ha arra nem vagy képes hogy azt a 15 percet le kocogd udvaron utcán akárhol vagy zumbázz a szobádban és utána olvass hogy milyen ételek hasznosak, mik nem hízlalnak. Ha ilyen akaratgyenge vagy hát akkor csak hánytasd magad majd ha kihullik az összes fogad és hajad talán elgondolkozol a döntéseiden.

2012. dec. 13. 19:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
fordulj pszichologushoz... hánytatni fogod magad mert övér vagy? azzal se fogsz fogyni csak nem hizol. ellenben tönkre teszed a gyomrod, a nyelőcsövedet a fogaidat. 10-15 perc sport? min 40 perc kell ahhoz hogy valamit is elérj vele. nem tudod milyen gyakorlatokat végezz? biztosan jártál iskolába tesi órára. ha más nem beirod youtubera hogy rubint réka és kapsz 200000 edzési találatot
2012. dec. 13. 19:35
 4/10 anonim válasza:
100%

Nemcsak kövér vagy, hanem buta is. Nem fontos hány éves vagy, az agyad egy kétévesé lehet max.

Hánytasd magad nyugodtan.

2012. dec. 13. 19:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő fogyaszt!!!

Vegyél két üres 2 literes palackot. Az egyiket töltsd meg fél liter ecettel és engedd fel vízzel. A másikba tegyél egy kanál sót és töltsd fel vízzel. Rázd össze mindkettőt.

Öltözz fel melegen és fogd a két teli palackot, és kocogj velük 40 percig folyamatosan. Utána a palackokat tartsd a kezedben és mellkas magasságban nyújtott karral végezz keresztező mozdulatokat, majd malomkörzést, törzskörzést, hajlításokat, guggolásokat, kitöréseket. Naponta ismételd meg legalább két hónapon keresztül.

Hidd el, ez tényleg használ és megfizethető árban van!

2012. dec. 13. 19:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Futáshoz meg biciklizéshez aztán qva nagy ész kell.

Egyél meg naponta 10 csokitortát 20liter tengervízzel ha ilyen hülye vagy.

2012. dec. 13. 20:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hmm.. Egyél kevesebbet, többször kis adagokban. Kerüld a csokit, chipset stb. Én este szoktam tornázni, futni nem, de gyalog járok mindenhova. A torna meg mikor mi. Van egy alap vázlatom, 1 Réka dvd-m, csomó lelkesedésem hogy még több gyakorlatot kipróbáljak és utána nézzek és kész. Eddig időm nem volt, mert tanultam éjt nappallá téve, így eredmény is elmaradt de most már diplomásan kezdek bele. Olvass utána, nézz szét neten, van egy csomó gyakorlat is. Szedj le valami jó kis dvd-t, aerobikot, zumbát vagy amihez kedved van. Ezzel a hánytatós, sós vizes dologtól meg csak beteg leszel, többet vesztesz mint nyersz. Amúgy én sok gyakorlatot lestem el az egyetemi tesiórákról, aerobikról, sportnapról is. A középiskolás, általánosos felülés, négy ütemű fekvőtámasz, idehajol, odaemel is jó :D
2012. dec. 13. 20:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A sós/ecetes víz fogyaszt, a tea, a BOGYÓ, meg a SZER! Még véletlenül sem a megfelelő étrend, jól beállított fehérje/szénhidrát aránnyal(szálkásító étrend)! Mert neked csodagenetikád van, és a bevált, bizonyítottan leghatékonyabb módszerrel nem tudod csökkenteni a testzsírszázalékodat. Még az is jó módszer, ha csipkeded a hasadon/combodon a hájat; befóliázod a fogyasztani kívánt testrészeidet; megveszed a teleshopból az AbTronic-ot, ami stimulálja az izmokat, és emiatt bontja a zsírt(!!); seprűnyéllel a nyakadban forogsz körbe/hullahopp karikázol(forrás: femina.hu). Meg még egy csomó ilyen okosság van. Ha ez igaz lenne, akkor már nem lennének köbvér emberek. A testépítők se szaroznának a szálkásítással, meg a magas fehérjebevitellel, csak el kéne szürcsölniük egy pohár sós ecetes teát, és úgy szálkásodnának lefele, mint a sicc!
2012. dec. 13. 20:45
 9/10 anonim ***** válasza:

"seprűnyéllel a nyakadban forogsz körbe/hullahopp karikázol(forrás: femina.hu)"

Az nem semmi.

2012. dec. 14. 08:25
 10/10 anonim válasza:

Szia! Nem tudom, hogy még aktuális e a fogyás téma, de írnék pár egyszerű dolgot. Ha csirke húst eszel vagy halat,köretnek rizst. Zöldséget bármikor bármihez.. (reggeli,ebéd,vacsora) Akkor legalább is szinten tartani tudod magad. Ha fogyni szeretnél muszáj mozognod és ha csak 10-15 percet is szánsz rá, nincs semmi baj! De ezt minden nap tedd meg! Aztán majd kedvet kapsz és belejössz, akkor szakítasz rá több időt is. Elkezdeni nehéz csak! =)

Bíró Icának nagyon jó és egyszerű Testszépítés 1-2-3 videója van youtubeon, ezek 5-5 percesek! Ennyit minden nap akkor is meg tudsz csinálni, ha soha életedben nem mozogtál.=) http://www.youtube.com/watch?v=-5TFrgN5qqA

Zsírégető hatású az 1 teáskanál ecet 1 pohár vízben. Így ihatod akár egész nap is vagy edzés alatt.

Viszont én inkább akármilyen L-karnitine-t tartalmazó tablettát tudok ajánlani. Az L-karnitine ez segít a letapadt zsírok égetésében. Mozgás előtt kell beszedni általában. Ha még eddig nem sikerült, akkor sok sikert a fogyáshoz!

2013. júl. 17. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!