12 eves vagyok fogyni szeretnek mert 4nap mulva ellenorzes?
12 évesen 95 kg?????????
Jézus Úristen....
én sem vagyok valami nádszál vékony,én most vagyok 14 és 56 kg 153 cm.Tudom hogy ez sem sovány és hogy pici is vagyok,de te sürgősen kezdj el fogyókúrázni.....4 nap alatt semmit nem fogsz tudni lefogyni,max 4 hónap alatt...
jóóóóó.. marhára nem kell tátogni itt mindenkinek, a mai világban baromi könnyű 12 évesen 95 kilósra hízni, mindenben ott a cukor, a fölösleges szénhidrát, a sok zsír, nagyobb városokban minden sarkon egy-egy gyors kajálda, vagy cukrászda.. stb stb.. aki meg még hajlamos is rá, és lassú az anyagcseréje, az lényegében kezében tartja a VIP belépőt az elhízottak klubbjába... az meg egy 10-12 éves gyerektől senki ne várja már hogy kalóriákat számoljon.. merthogy mindenben cukor zsír szénhidrát van...
amúgy meg a társadalomnak is bőven köszönhető a sok kövér ember, az állandó piszkálódással, hogy kövér vagy hájas vagy stb, olyan mértékű lelki törést okozhatnak a másikban, hogy bánatában neki áll az illető enni, aztán meg még tovább hízik.. pontosan tudom miről beszélek, húgom 15 éves, 125 kg, annyit bántották, hogy ő is a kajába menekült, még másfél éve érdekelte hogy néz ki, de már tesz rá magasból... szembe köpték, kővel dobálták, és nem sorolnám még mennyi mindent megkapott már...
12 évesen egyébként egyáltalán nem egészséges fogyókúrázni, sőt.. ebben a korban még bőőven növésben van a szervezet, fejlődik, ilyen korban jön meg az első menstruáció (gondolom, kérdező, lány vagy..) stb, mindenféle fejlődéshez tápanyagokra van szüksége a szervezetnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!