Ajánlana valaki egy hatásos és nem túl drága fogyikrémet?
Figyelt kérdés
Diéta és sport kiegészítésére keresek valamit.2012. nov. 20. 15:28
2/13 anonim válasza:
Fagyikrémről már hallottam, de fogyikrémről még nem.
3/13 anonim válasza:
Diéta és Sport neveztű krém kapható
4/13 anonim válasza:
Egyik sem hatásos, tehát mindegyik túl drága.
5/13 anonim válasza:
Biztos a krémtől is lehet fogyni, csak közben kocogni kell...
6/13 A kérdező kommentje:
Zsírégető vagy fogyasztókrémre gondoltam,de ez szerintem nem olyan nagy rejtély...
2012. nov. 20. 21:13
7/13 anonim válasza:
a tudomány mai állása szerint nem létezik ilyen termék.
8/13 anonim válasza:
Ha létezne ilyen, akkor nem küzdenének az emberek súlyproblémákkal!
9/13 anonim válasza:
én hallottam olyanról hogy a cellulitiszt csökkenti,simábbá teszi a bőrt.serkenti a vérkeringést,anyagcserét.diéta és sport mellett használhat.persze nem attól fogy nem tudom hány kilót az ember,de a comb tájékon kifejezetten jó.azt hiszem egy kozmetikus mondta.valami szépségszalonban dolgozik.paprikakivonat meg ilyesmi van benne.de az a baj hogy ezt szerintem csak ők vehetik meg.a kezelések meg gondolom nem 2 ft-ba kerülnek.
hallottam olyanról hogy almaecetet használnak,úgy mintha valami pakolás lenne.nem tudom h használ-e,tuti büdös.én is most akartam kipróbálni.
10/13 anonim válasza:
Cellulitiszt csökkenti, tehát GYULLADÁS csökkentő. Ennek semmi köze a fogyáshoz, a fogyás táplálkozás kérdése és ennyi. Húst, zöldségeket kell enni nem gabonás, tejes cukros mérgező vackokat, és nem lesznek ilyen problémáink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!