Reductilt honnan érdemes rendelni? Tiszában vagyok a mellékhatásokkal, nem kioktatásra várok!
Azt az egy szót kellett beírni a Google-ba, hogy Reductil.
Oké tisztázzuk. Nem vagyok ennyire analfabéta, tudom hogy ha beírom a google-ba akkor válogathatok a jobbnál jobb ajánlatok közül viszont az egyszer sem biztos hogy eredetit kapok.
A másik! Mielőtt jönnének nekem egyesek azzal, hogy mozgás meg egészséges táplálkozás:
4 gyerekem van és egy férjem. A férjem nehéz fizikai munkát végez, ki is hajítana a házból ha salátát natur csirkemellel készítenék neki. Mivel mint ahogy említettem 4 gyerekem van így semmi szabadidőm sem mozgásra sem semmi másra. Ha lenne is fél órám tuti nem ugrabugrálással tölteném hanem az újság elolvasásával amire már napok óta nincs időm. A gyerekeim szerencsések, az apjuk alkatát örökölték. Ha három napig zabálnának össze vissza akkor is fogynának...
Mindezek mellett dolgozom és háztartást vezetek. Se időm, sem energiám nincs magamra, és ba*us ha ez a bogyó felpörget az külön jó mert a két legkisebb gyerekem óvodás.
Lehet vitatkozni hogy melyik a károsabb: bogyó vs. 42-es BMI.
Nem tudom feltűnt-e hogy majdnem éjfélkor foglalkozok ezzel is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!