Ha szednék valamilyen gyógyszert sikeürlne lefogynom?
Én csak azt nem értem, hogyha még meleg vízre meg húsra, zöldségre sincs pénz, akkor, hogy lenne pénzed a pirulákra? Tény, hogy nem olcsó egészségesen kajálni. Én sem tudok minden nap húst enni, rám is főznek, de pl le lehet mondani a kenyérről, a felvágottakról (semmi tápértéke és mocskos mód drága), ha dohányzol azt is le lehet rakni, mert nagyon sokat lehet rajta spórolni. Az életmódon mindig lehet változtatni. Ha falun laksz, tarts egy pár tyúkot és lesz tojásod ami nagyon jó fehérje forrás (sárgájával vigyázni kell). Fél kiló Sparos zabpehely 200Ft és az egyik legjobb reggeli. Én megfőzöm kásának (1rész zab, 1rész víz, 1 rész tej, de a tej helyett is mehet akár víz). Gyorséttermeket el lehet felejteni. Mondtad, hogy főznek rád, ha mondjuk rántott hús van azon az 1 alkalmon, akkor inkább kérd natúran. Mozogni pedig muszáj, mert a nélkül nem lehet tartós fogyást elérni, sőt a megmaradt izomszövetet kezdi el lebontani a szervezet, mert az a legenergiaigényesebb szövet, a szervezet pedig raktározni fogja a zsírt ínségesebb időkre.
Változtatni mindig lehet. Csak rajtad áll, hogy van e hozzá elég akaraterőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!