Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ha szednék valamilyen gyógysze...

Ha szednék valamilyen gyógyszert sikeürlne lefogynom?

Figyelt kérdés
Ez az utolsó reményem más módszert nem tudok.
2012. nov. 10. 22:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

nincsen fogyasztó gyógyszer,szóval az utolsó reményednek is fuccs.

kénytelen leszel olvasni.

tudom...

a te fajtádnak ez gyötrelmesen fájdalmas,de nincs más megoldás-

[link]

2012. nov. 10. 23:02
 2/12 anonim válasza:
20%

Drága Kedves Ember!

A neved nem illik rád. Nem kell ilyen lekezelően bánni másokkal!

A kérdezőnek:

Gyógyszert semmiképp se szedj, az nem segít, akkor sem, ha úgy tűnik. Azzal csak ártsz magadnak, ha mindenféle pirulát szedsz, lemennek a kilók és utána mindenféle szívbetegséged lesz. Márpedig ez igen gyakori. Akármennyit is reklámozzák az ilyen dolgokat, nem szabad bedőlni neki!

A szomszéd néninek gyomorrákja lett tőle, és bele is halt, otthagyta 3 gyerekét az apára. Széthullott emiatt a családjuk. :/ Ez kb. 3 éve volt.

2012. nov. 10. 23:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
egyetlen módszer van a lefogyásra, ennek neve diéta+mozgás.
2012. nov. 10. 23:21
 4/12 A kérdező kommentje:
diéta után ugyanúgy visszahízok de mind1.
2012. nov. 10. 23:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, más módszert nem tudsz. Biztos vagyok benne, hogy hónapokon keresztül csináltad a szálkásító diétát grammra pontosan kiszámolt tápanyagokkal, napi 6 étkezéssel, és heti 5 aerob edzést is végeztél, mégse volt semmi eredménye. A Kedves Ember teljesen jót linkelt, olvasd el. Ez a hasznos információ, nem az, ami a femina.hu-n van. Egyébként ez a Fogyókúrák kategória nagyon érdekes, olyanok adnak tanácsokat a másiknak, akik szintén nem értenek hozzá. Múltkor olvastam, hogy valaki hasról akart fogyni, erre két okos is írta neki, hogy egyen marha sok gyümölcsöt és forogjon körbe egy seprűnyéllel a nyakában. Na, elkanyarodtam kicsit. Az a lényeg, hogy nem gyógyszer kell, hanem egy jól kiszámolt étrend, kellő mennyiségű fehérje, szénhidrát, stb. heti 0,5 kilót lehet leadni zsírból, ennél többet ne akarj fogyni.
2012. nov. 10. 23:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért hízol vissza, bébi, mert utána visszaállsz ugyanarra a szemét táplálkozásra, amit 'diéta' előtt csináltál.
2012. nov. 10. 23:27
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hülye kedveseim csak éppen pénzem nincsen megfelelő mennyiségű fehérhe bevitelre kb, havonta 1x eszek húst,mert nincs rá pénz. Mielőtt írnátok nem most híztam el azóta ezt a hájságot tartom magamon. + Tudom,hogy életem végégig nem tudnék heti 6x1 órát edzeni és 6x enni egy nap és méregetni .. mivel otthon főznek vagyis örülök,ha egyáltalán főznek pl. azt hogy mérem le? .. Meg zöldség gyümölcs se nagyon van itthon :S Nem én kezelem a pénzt nem nagyon tudok mit tenni! Persze mondhatjátok,hogy kifogás meg hogy buta vagyok...abban persze egyetértek,hogy fontos a rendszeres étkezés és a mozgás. Csak ilyen körülmények között,hogy meleg víz sincs itthon legtöbször nem tudom néha,hogy mit tegyek..
2012. nov. 10. 23:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a gyógyszerek meg drágábbak, mint a hús.. és ráadásul pont nem érnek semmit. Gondolj bele: Adele, Christina Aguilera, Kirstie Alley és a többi duci híresség, akik gazdagok, miért nem vesznek fogyasztó csodaszert? Talán mert nem létezik..
2012. nov. 10. 23:51
 9/12 A kérdező kommentje:
Igazából nem akarok fogyasztószert csak már kínomba nem tudok mit kitalálni..
2012. nov. 11. 00:05
 10/12 anonim ***** válasza:

kedves 2.:).

ha olvastad a trónok harcát,akkor pontosan tudnod kellene,hogy tökéletesen illik rám a nevem.

A Kedves Ember azonnal felismeri a hazugságot a mellébeszélést a kifogásokat és kellően bünteti is,ha rajtakapja az elkövetőt.

szóval vagy jobban kell hazudni,vagy őszintén kell kérdezni,hogy megússza a delikvens.

:D

kérdező.

ha nincs lóvé kajára az teljesen érthető,sajnos ilyen világot élünk.

nem ritka ez.

de ettől függetlenül edzhetnél.

az nem kerül semmibe.

fegyencedzés,ugrókötél,burpee,kocogás.

ezek rendszeres művelése napi szinten bárkiből embert farag fél éven belül,még nem megfelelő táplálkozás mellett is.

2012. nov. 11. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!