L-carnitin tablettát használ valaki? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 19:27
1/3 anonim válasza:
Én használok.
Teljesen jól kiegészíti a diétát, de amíg a kaja nincs rendben, addig felesleges. Edzés előtt fél órával kell bevenni, segíti a zsír sejtekbe jutását és ott energiává alakulását. De nem csodaszer, csak ettől fogyni nem fogsz.
2/3 anonim válasza:
Tablettáktól fogyni nem lehet, aki az ellenkezőjét állitja csak lusta elmenni futni, vagy éppen mást sportolni. Ha fogyásra célzol mozgás nélkül soha nem tudod elérni, és hiába biztatod magad azzal hogy most kevesebbet szem és gyógyszert szedek aztán félév múlva gyönyörű alakom lesz. Ez nem igy működik.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) utolsó, nem gondoltam azt hogy a tablettától önmagában lefogyok, hanem azt olvastam hogy ha sportolás előtt beveszek L-carnitint akkor serkenti a zsírégetést, szóval több zsírt égetek, mint amennyit amúgy égettem volna szimpla mozgással, azt szeretném tudni hogy ez tényleg így van?
2012. nov. 11. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!