Van valami hatásos, árban is kedvező tabletta? 18/F
Figyelt kérdés
A káposztakapszulán gondolkodtam, de arról több negatív vélemény jött vissza, mint pozitív, szóval az kilőve.. Bízom benne, hogy tudtok valami hasonló tablettát/kapszulát, ami elég jól fogyaszt is, és nem is drága. (Mert biztos, hogy van ilyen) Olyanra gondolok, ami pl. el nyomja az éhséget, esetleg pozitívum még mellé, ha a zsírt is égeti. Természetesen edzenék, diétáznék is mellette. Köszönöm a válaszokat! :)2012. okt. 5. 14:13
1/9 anonim válasza:
Látsz kövér embereket az utcán? Igen.
Gazdag Súbert Norbi? Igen.
Láttad egy orvostudományi magazin címlapján 2012 tudományos áttöréseként, hogy feltaláltak egy hatóanyagot, ami lebontja zsírsejteket? Nem.
Akkor szerinted léteznek hatásos fogyasztó tabletták? Nem.
2/9 anonim válasza:
Szia, a káposztakapszulát tényleg felejtsd el, én szedtem, és semmit nem ér! Az egyik barátnőm az Acai Berry Thin-t szedte, és állítólag attól fogyott le nagyon, bár mellette ő szinte alig evett...meg hát annak elég húzós az ára, de vannak,akik dícsérik. Én jelenleg az Acai Berry with Green Tea kapszulát szedem, sportolok, figyelek az étkezésre(mondjuk volt 2 hét míg koplaltam) eddig 3-4 kg ment le. Van még egy tabletta, ami igazából gyógyszer, de ezt nem ajánlom, mert elég durva mellékhatása van, az adipex retard...megemeli a vérnyomást, szájszárazságot okoz, és anfetamin származék van benne..Gondolkodtam,hogy kipróbálom,de rájöttem,hogy nem kéne,hogy az egészségem rámenjen erre,hogy le akarok fogyni 8 kg-ot.. az árát sajnos nem tudom. De ezzel tényleg vigyázni kell, bár erről csak azt olvasni,hogy hatásos. De tényleg nem ajánlom,mert veszélyes is lehet. Mindenhol azt olvasni,hogy nem kell csodát várni a fogyasztótablettáktól, és ez sajnos igaz. Pénzkidobás, mert tartósan, és egészségesen csak úgy tudsz lefogyni, ha számolod a napi KCAL-bevitelt, (aki mindennap sportol kb. 1 órát,annak 2500-öt szabad bevinnie, aki nem sportol rendszeresen,annak viszont a napi ajánlott az 1500-1600 KCAL) ha ezekre figyelsz, és tényleg nem léped túl, mellette pedig kardiós edzést végzel, (futás, bicikli) akkor tény,hogy nem 2-3 hét alatt, de hónapok alatt tartós fogyást tudsz elérni, és a szervezetedet sem viseli meg. Reggeli, tízóra lehet több, ebédre már kevesebbet, és uzsonnára, vacsorára pedig egy alma, egy kefír, vagy abonett kenyér bőven elég. Kitartá és kemény munka kell hozzá. Ja, meg edzések előtt L-Carnitin .. az segíthet. Bocsi a hosszú válazsért, remélem tudtam segíteni. Kitartást Neked :)
3/9 anonim válasza:
jah, és napi 5-szöri étkezés, nem több,nem kevesebb, mert ha kevesebbet eszel, leáll az anyagcseréd, és a fogyás is megáll, és minden bevitt kcal-t a szervezet raktároz, és visszahízol..előző voltam.
4/9 anonim válasza:
A Harry Potterben egy bolt tele van varázsszerekkel. Vagy ott keresgélj, vagy térj vissza a valóságba..
5/9 anonim válasza:
Étkezz normálisan, mozogj, és máris nem kell semmiféle kapszula, ami ráadásul semmit sem ér.
Ezek a tabletták max annyit érnek, h elnyomják az étvágyat. Persze nagy részük egyszerű placebo. Az éhséget meg te is el tudod nyomni a rendes táplálkozással,és megfelelő akaraterővel. Akkor minek dobnál ki pénzt a semmire?
7/9 anonim válasza:
.. vagy az Adipokill, Perfect Fatloss..
Legálisak, mind Scitec áru.
8/9 anonim válasza:
Ha a scitec drogokat fog árulni, akkor azokat is vinni fogják mint a cukrot..
9/9 anonim válasza:
Guarana. Az is scitec.
Most vettem. Faja.
Étvágycsökkentő és anyagcsere-pörgető.
1 tabi/nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!