Tudtok ajánlani valami gyógyszert, italt, ételt, ami zsírégető hatású?
Én kb. 2-3 hete ezzel próbálkozom, az itt leírt (napi 3x) módszerrel.
Nem tudom, cukorbeteg ismerősöm az orvos által előírt ch-diéta mellé ezt vetette be. 3 hónap alatt a diétával együtt kb. 20 kg-t leadott. Közel 70 éves hölgy, tehát mellé torna, futás, stb. nála szóba sem jött. Csak számolta a ch-t, és napi 3x itta az alma-ecetes vizet.
Most én is megpróbálom.
Kedves 2-es!
Áruld már el nekem, miért akarna engem ez a 70 éves hölgy átverni? Mi érdeke származna belőle? Ha egyszer azt mondja, hogy naponta 3x itta az alma-ecetes vizet, azzal a módszerrel, ahogy a linkben írták, és mellette betartotta az orvos által kötelezően előírt kcal és ch mennyiséget. Mi érdeke lenne neki is, és nekem is hogy átverjek vele akárkit.
Ezzel a szövegeddel tulajdonképpen azt mondod, hogy én hazudok.
Csak azt mondtam, hogy én most ezt vetettem be. Aki akarja megpróbálja, aki nem akarja nem.
Pénzlehúzás? Betyár nagy: 1 üveg alma-ecet = 260.- Ft, elég 2 hétre!
Nem gondolod hogy az orvos által előírt diétától fogyott, amit ráadásul normális táplálékokból rakott össze, nem szemétből, csak azthitte, hogy a csoda almaecetes víztől? Nem hangzik egyébként is hülyén, hogy az almaecetes víztől lefogysz? :DDD
Megmondom mit csinálj: igyál meg minden nap 2x 1,5dl 100%-os narancslevet, amibe belekeversz egy tk sót, és 2 tk bazsalikomot. Ha ezt a három anyagot pontosan ebben a mennyiségben fogyasztva beviszed a szervezetedbe, a gyomorsavval reakcióba lépve olyan anyagok szabadulnak fel, ami a zsír azonnali leadására ösztönzi a szervezeted. 1 hét alatt 80kg-ot fogytam, pedig 72kg voltam akkor. Jelenleg -8 kg vagyok!
Azért átverés az almaecet, mert a ch megvonás miatt történt a fogyás.. nem az ecettől, nem Napkitöréstől, Istenek miatt vagy a csillagok állása miatt, hanem mert a szénhidrátok beteggé teszik a testünket, hiányukban például fogyhatunk.
Kérdező, nincs termék... Ezért még ne vagdosd az ereidet! Szénhidrátszegény étkezés, tej és glutén nélkül. Ez segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!