Azt olvastam hogy a káposztaleves kapszulát meg kell enni hogy kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
én ezt nemértem mert nekem a kapszuláról azt jut eszembe, hogy lenyelem és iszok rá vizet ..és kinek vált be milyen íze van?2012. aug. 25. 09:10
1/3 csak1csajszi válasza:
Igen,folyadékkal le kell nyelni.
2/3 anonim válasza:
tobbet érne ha vennél egy fej kaposztat vagy egy zacsko savanyu kaposztat es abbol keszitenel levest, abban legalabb van vitami is es laktato, egy kapszulatol ne varj valtozast, az csak marketing amit olvasol rola.
3/3 Szoondiii válasza:
ha valaki vesz egy 1-2 kilós káposztát, és azt eszi HÚSSAL, akkor 2-3 napig minden bizonnyal elég teljes értékű tápláléka van. persze változazos zöldségeket, gyümölcsöket olajos magvakat, vízi állatokat is kellene enni, de alapvetően az alacsony ch és tej bevitel miatt ez biztos, hogy egészséges fogyáshoz vezet.
persze csak ha tud húst enni mellé az ember, és nem beteg agyilag, hogy egy étkezés 15g csirkemellet jelentsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!