Adipex! Hány darabtól, mennyit fogytatok?! Sportoltatok e? Hetente hányszor és mit?! Ki mit evett?! Minden érdekel! Mellékhatása valakinek volt?!
Figyelt kérdés
Adipex!!2012. aug. 16. 21:19
1/4 anonim válasza:
szerintem ne szedj gyógyszert vannak nála sokkal jobb egészségesebb és még ható módszerek is pl: zöldtea, almaecet szerintem ez a kettő a legjobb.
sportolni hetente 3-4x aerob edzést ha fogyni szeretnél.
Reggelire egyél pl zabpelyhet vagy ilyesmit ebédre rendessen főt kaját délután meg gyümölcs+zöldség a lényeg, hogy ne egyél kenyeret/tésztaféléket kivéve délben, délben nyugodtan ehetsz a lényeg, hogy kevesebbet mint szoktál.
3/4 anonim válasza:
Szia. Én próbáltam nekem hatott 7 kg fogytam vele. Hozzá tartozik hogy salátát natur húst meg ilyesmit ettem, de az étvágyamat teljesen elvette ezért nem is kívántam mást. Volt hogy elfelejtettem enni annyira elmúlt az éhségem. Vannak mellékhatásai is mert a fejem elejében sokat fájt és állandóan szomjas voltam. Egyébként most kezdek bele nem sokára egy újabb adipex kúrába. Sok sikert a fogyáshoz. Nem összekeverni az adipexet azt adiponixal :P
4/4 anonim válasza:
A második kúrád már nem lesz sikeres, készülj fel rá, az okokat elolvashatod a fönt linkelt cikkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!