Ti mitöl fogytatok tartosan?
Ki fogyot már gyógynövényektöl ?? és ha igen milyentöl??
ki használt már szaunaövet? és ér e valamit?
kellemetlen oszto válaszoktól kiméljenek..
Ha gyógynövények alatt a zöldségeket érted..én főleg a gyógyhúsokban hiszek, mint a sovány csirkemell.
Na, ezektől lehet fogyni. Tartósan pedig úgy, hogy diéta után sem térsz vissza a régi étkezési szokásaidhoz.
gyógynövények alatt teakat értek mint pl: (amit fogyasztok ) csalán,maté,zsurlo,zölt tea stb...
ezekre gondoltam hogy valaki fogyot -e már ilyentöl
10 kg fölösleggel számtalan fogyókúrát, "csodaszert" kipróbáltam 8 év alatt. Az eredménye 30 kg fölösleg lett, vagyis nem hogy fogytam volna, hanem megháromszoroztam a hájamat.
Aztán rájöttem, hogy NEM LÉTEZIK tartós és eredményes fogyókúra, csak és kizárólag az életmódváltás lehet megoldás, ma már közhelyes, de igaz.
Fél év alatt 30 kg-ot fogytam és 2 éve tartom.
13:13 vagyok
Zöldség, gyümölcs, hús, magvak és ezek különféle variációi. Bővebb információt a www.tenyek-tevhitek.hu adhat.
13:13 vagyok
Ezt most tőlem kérdezed? Mindegy, ha nem, akkor is elmondom. :) 14 kilóval kevesebb vagyok, szebb a bőröm és megszerettem a gyümiket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!