Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szedi, szedtétek már az...

Szedi, szedtétek már az EASY-FIT nevű fogyasztószert? Kinek milyen benyomása van róla?

Figyelt kérdés
Most rendeltem meg és kiváncsi vagyok tényleg segít-e a fogyásban.

2012. aug. 7. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Diéta + mozgás rendszeresen és lefogysz. Ez a szer semmit nem ér magában. Ha az van benne valóban amit írnak akkor sokra nem mész vele. 4900 ft egy dobozzal... uhh... te komolyan elhiszel minden marhaságot aminek jó a reklámja? Ezt a pénzt költhetted volna mondjuk gyógyteákra ami segíti az emésztést (kb 300 ft-ért már kapsz), ez az easy-fit is max ebben segít (ha segít), csak jóval drágábban. Kidobtál egy csomó pénzt. Máskor először gondolkodj.
2012. aug. 7. 15:56
 2/4 A kérdező kommentje:
rendszeresen mozgok már mióta kitört a nyári szünet, emellé a cucc mellé van étrend is amit követni fogok nem csak úgy magában szedem és nem csodát várok tőle, és az ára nem 4900ft/csomag.. illedelmesebb válaszra vártam és olyantól aki már szedett ilyesmit nem pedig kritizáló véleményt.
2012. aug. 8. 09:10
 3/4 A kérdező kommentje:
legalábbis amikor még rendeltem nem ennyi volt az ára.
2012. aug. 8. 09:15
 4/4 anonim válasza:
Semmit nem ér, egy kis hasmenés, ami a méregtelenítésre jó volt, egy kilót sem fogytam tőle.. Ne is rendelj többet, az se fog használni, hiába csábítanak azzal, hogy idő kell stb...
2012. aug. 9. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!