Zsírégető tabletta+futás mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Fel kaptam pár kilót(83kg vagyok most) és szeretnék rövid úton leadni kb 10kg-ot vagy többet! Ha futok és közben zsírégető tablettát szedek elérem a célom? Mi a véleményetek?2012. aug. 2. 22:46
11/12 anonim válasza:
Én nem régen kezdtem el inni a Re-Code-ot, az oldalukon van fenn speckó étrend, azt többé kevésbé próbálom betartani, plusz mellette két naponta eljárok futni. Én sem olyan hú de sokat, 10 kiló körülit szeretnék fogyni, és eddig úgy néz ki, hogy sikerülni is fog :)
12/12 Szoondiii válasza:
A Re-Code oldalán nem speckó étrend van, hanem tudományos alapú táplálkozási ajánlás. Azt követve minden egészséges ember testsúlya normalizálódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!