Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Melyiket ajánljátok? Zöld tea...

Melyiket ajánljátok? Zöld tea vagy mályvatea?

Figyelt kérdés

2012. aug. 2. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:
zöld
2012. aug. 2. 11:09
 2/8 Kukaac ***** válasza:

Zöld.

A mályvateának lehet hashajtó hatása.

Egyébként ha fogyni akarsz, akkor csak a teától nem fogsz. A tea azért fogyaszt, mert a koffein miatt egész nap magasabban tartja a pulzusodat. Ettől sokkal aktívabb vagy. A lényeg viszont a koffeinen van, tehát ha egyébként is iszol kávét, akkor nem fogsz nagy különbséget észrevenni.

Ha fogyni akarsz, akkor testmozgás (legalább heti 2-3szor 30 perc futás), sok fehérje, kevés szénhidrát és zsír. Ennyi a trükkje.

2012. aug. 2. 11:22
 3/8 anonim ***** válasza:
zold tea, a mályva csak talan a fogyokúrára jo, viszont a zold tea, mindenre jo..
2012. aug. 2. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én fekete teát nyomok, és nem hat a pulzusomra.

Nem koffein van benne, hanem tein.

Ha az volt a kérdés, melyiktől fogysz jobban, egyiktől sem.

Amúgy a zöld tea egészséges, és jó arra, hogy több folyadékot igyál, ha vízből nem megy a 2 liter. Természetesen cukor nélkül.

2012. aug. 2. 11:34
 5/8 anonim válasza:
A mályva engem olyan szinten meghajtott, hogy egész hajnalban izzadtam és imádkoztam a wc-n... nem csak a hasmenés volt kellemetlen, hanem még iszonyúan görcsöltem is. Szóval én egyértelműen a zöld mellett vagyok.
2012. aug. 2. 11:34
 6/8 anonim ***** válasza:
A mályvateától, mint az 5-ös válaszolónak, nekem is lettek kellemetlen pillanataim...vagyis inkább napjaim. Három (!) teljes napig ültem a wc-n, és majd meghaltam.
2012. aug. 2. 11:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Fogyáshoz? Egyiket sem.

Egészséges élethez? Zöld.

Hasmenéshez? Mályva.

2012. aug. 2. 13:15
 8/8 anonim válasza:

Mályva tea hashajtó hatású.

Zöld tea meg vizelet hajtó hatású.

Fogyni nem fogsz egyikkel sem, mert csak a vizet veszítesz a szervezetedből.

2012. aug. 7. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!