Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hoodia mennyi idő után hat?

Hoodia mennyi idő után hat?

Figyelt kérdés
sziasztok! a hoodia bevétel után kb mennyi idő után kezd el hatni? köszi a segitséget :)
2012. júl. 31. 11:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lehet megvan rá az ok hogy tiltott, de doppingoljatok csak eszetlenül, úgy hogy az alapokról fingotok sincs, biztos meglesz a hatása...
2012. júl. 31. 14:26
 12/16 anonim ***** válasza:
utolsó-mit értesz a doppingon? -ez nem drog...
2012. júl. 31. 15:08
 13/16 anonim válasza:
hát az a második nap anyukám nem volt éhes 1 szer evett csak keveset:) én ma kezdtem de éhes maradtam valakinek 2-3 nap után jön meg a hatása ezt irták sok helyen:)
2012. júl. 31. 17:06
 14/16 anonim válasza:
2012. aug. 13. 20:47
 15/16 anonim válasza:

sziasztok!

Hát először is azt mondanám, hogy aki igazán nem sportos alkat, nem engedi az ideje stb sorolhatnám, ami miatt nem kezd el mozogni, azok először az ilyenekben hisznek és próbálják ki. A másik, hogy az ilyen szerek nem mindenkinek hatnak egyformán és akinek nem hat sokan azt mondják meg se vegye a másik.

Én azt mondom, hogy ha nincs akarat erőd sportolni, akkor kezdj el szedni először valami ilyesmit, ami persze nem veszélyezteti az egészséged és ha hat nálad és látod az eredményét, akkor próbálj meg elkezdeni egy kicsit mozogni is, mert akkor még jobban lesz eredménye és aztán hagyd el a szert és maradjon a mozgás. nem kell eszeveszettül, elég csak néha ahogy időd engedi először heti 3 alkalom min 45perc. Aztán elég a heti 2 is, ha csak így van időd.

Én már jó párszor fogyóztam, fogytam híztam ilyen-olyan módon. Ha eléggé elhatároztam magam, akkor mozgással, kevesebb kalória bevitellel, amikor nagyon el voltam keseredve a külsőm miatt, akkor csak ilyen szerekkel próbálkoztam és amikor már volt is hatása (nem mindnek volt), akkor mozogtam is és még jobban fogytam.

Mindenképpen a kevesebb kalória bevitel az amitől a leghamarabb meglátszik, legalábbis nálam így volt.

Nem kell senkit leugatni, mindenkinek más az életvitele, a gondolkodása a beállítottsága stb.

Nem tudhatjuk kinek mennyi ideje van 1-2-3 gyerek, vagy munkabeosztás + család stb. Úgyhogy nem kell itt senkit kioktatni, hanem segíteni, hisz azért van ez az oldal.

Bár van aki azért van itt, hogy kioktasson másokat és direkt kötekedjen. Nem szép! Az nézzen már magába kicsit.

És menjen fusson egy kört ne itt töltse ki a haragját, unalmát, mert ha túl sokat ül itt és kioktat, akkor még véletlenül behízik, szóval inkább mozogjon a konditeremben, mint, hogy itt rosszindulatúskodik.

Nem lehet általánosítani sajnos mennyi idő után hat.

Van akinek nem is hat sajnos, próbálkozz egy darabig és ha egyáltalán nem érzel hatást, akkor nézz egy másik ilyen után, van millió féle.

De ha hiszel benne, hogy segít akkor előbb utóbb valamelyik fog is, de utána néha azért mozogj is valamit, meglátod először nem lesz kedved mozogni, de próbáld meg aztán utána meglátod jól fog esni, de attól függ mit próbálsz, nekem a futás soha nem jön be akár hányszor próbálom, a torna viszont igen. Pedig nincs kedvem hozzá, csak erőltetem utána viszont jól esik.

A nagy tudjuk ki NORBI se ugat le senkit, akkor itt akár ki miért tesz ilyet?

Neki más a módszere nyilván nem engedné, hogy beszedjünk ilyeneket, de akkor próbálj meg segíteni kedves válaszoló másképp vagy ne írj semmit.

2012. szept. 21. 17:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Én szoktam rendelni, többet a csajokkal mert olcsóbb.Egy napon odajött hozzám egy idősebb hölgy,hallotta ...,hogy mi rendelni szoktunk.Nagyon nagy szüksége volna rá mert az orvosa ajánlotta,hogy szerezze be és azt egye a magas cukorjára. Igen,orvos ajánlotta. Lehúzza a vércukrot.
2012. nov. 11. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!