Meddig nem lehet kapni a Hoodia P57-et?
Reméljük még sokáig, de azt azért nem ártana kihangsúlyozni, hogy a Hoodia nem egy márka-gyártó, stb, hanem egy hatóanyag. Ugyanaz a NAV szerint védett növényből készült hatóanyag, amit bármely magyarországi patikában is megkap az ember szájspray formájában! Ami meg a NAV szerint teljesen legális?! Hogy is van ez?
Hosszú évek óta forgalmazzák más országokban a telepeken tenyésztett növényekből készült készítményeket-a szabadban valóban védett és tilos a leszedése, ami helyes is.
Nem utolsósorban érdemes megjegyezni, hogy magyar gyártók (is) forgalmazzák a patikai sprayt.. ebből nem nehéz kikövetkeztetni, hogy ismét az elburjánzott gyógyszerlobbi áll a háttérben. A spray min.2x olyan drága, szörnyű az íze és nem is olyan hatásos!
Kedves Smartguy86,
én soha életemben nem voltam "duckó" , ahogy te fogalmazol, mégis életem egyik legjobb döntése a Hoodia volt! Bárki bármit mond, használ, nincs semmilyen mellékhatása, nem lehet rászokni, olcsó és nem szintetikus!
Szia, én is szedtem és újra kéne, de én sem tudom, hol juthatnék hozzá biztonságos, eredeti tablettákhoz. Hamisat már vettem :(
Mi az új formája? tudnál segíteni?
köszi
Sajnos kamu volt ez is...
Az a jó, amibe garcinia cambogia és zöld tea kivonat van.
A legtöbbe már nincsen, teljesen mások az összetevői.
Általába mindenki a tabletták formáját nézi meg a csomagolást, de nem ott van a bibi elásva hanem az összetevői listán, méghozzá a dobozén, nem a belső cetlin.
Ezt nem nagyon látjuk egy oldalon sem se feltüntetve se a képen.
A hoodia 6000 pedig egy nagy sz@r.Étvágyfokozó.
Vannak olyan zsírégetők amiben egyébként van ez a g.c. kivonat és zöld tea is, pl. Scitec Reform, vagy Adipokill, vagy Perfecet Fatloss, kb hasonló árban is mozognak. Csak ezek diéta és sport mellett jók, de ki tudja...?!:) HCA tartalmú is van.(ez étvágycsökkentő és megakadályozza a fehérjebontást)
Bocsi hogy nem tudok segíteni, de én is hónapok óta keresem és elegem lett hogy mindenhol falakba ütközöm...
(..meg kamu hoodiákba..!:)
Ha érdekel nézz utána ezeknek, hátha valamelyik hasznos lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!