Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Adipex retarddal mennyi idő...

Adipex retarddal mennyi idő alatt lehet lefogyni?

Figyelt kérdés
Sportolok mellette, de kell egy kis plusz segítség! Gyógyszer utálok KÍMÉLJETEK KÉRLEK!!!! Köszönöm

2012. júl. 25. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
39%

43 és fél nap alatt

"gyógyszer utálók" nyilván csak úgy hobbiból utálják egyébként nagyon hatásos ám. szerintem minden bogyóból vegyél egy adagot, mert ami bogyó az jóó.

aszpirint kihagyhatod mert a hülyeség neked biztosan nem fáj

2012. júl. 25. 13:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Neked aztán nem mindegy, hogy az én egészségemet hogyan akarom tönkre tenni vagy nem tönkre tenni??
2012. júl. 25. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:
46%

Dehogynem. :D

már azt hittem hogy szerinted fogyni fogsz tőle, de ha csak az egészségedet akarod tönkretenni ahhoz semmi közöm.

de akkor meg rossz kategóriába írtad a kérdést. :)

2012. júl. 25. 15:25
 4/7 anonim ***** válasza:
2012. júl. 25. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem amúgy a gyártók nem véletlenül nevezték el retardnak (:
2012. júl. 25. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:

nagyon hamar lefogsz fogyni,aztán amikor abbahagytad még gyorsabban visszaszeded!

plusz romra teszi a szervezeted 1 hónap alatt,de sokkal egyszerűbb mintha nekiállnál mozogni!a végén még tennél is valamit a cél érdekében... :)

2012. júl. 31. 22:38
 7/7 anonim válasza:
0%
írjon privit akinek kell tuti erdeti,(mónitól) jó áron! nekem van megmaradt
2012. aug. 13. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!