Adipex retarddal mennyi idő alatt lehet lefogyni?
Figyelt kérdés
Sportolok mellette, de kell egy kis plusz segítség! Gyógyszer utálok KÍMÉLJETEK KÉRLEK!!!! Köszönöm2012. júl. 25. 12:40
1/7 anonim válasza:
43 és fél nap alatt
"gyógyszer utálók" nyilván csak úgy hobbiból utálják egyébként nagyon hatásos ám. szerintem minden bogyóból vegyél egy adagot, mert ami bogyó az jóó.
aszpirint kihagyhatod mert a hülyeség neked biztosan nem fáj
2/7 A kérdező kommentje:
Neked aztán nem mindegy, hogy az én egészségemet hogyan akarom tönkre tenni vagy nem tönkre tenni??
2012. júl. 25. 13:29
3/7 anonim válasza:
Dehogynem. :D
már azt hittem hogy szerinted fogyni fogsz tőle, de ha csak az egészségedet akarod tönkretenni ahhoz semmi közöm.
de akkor meg rossz kategóriába írtad a kérdést. :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem amúgy a gyártók nem véletlenül nevezték el retardnak (:
6/7 anonim válasza:
nagyon hamar lefogsz fogyni,aztán amikor abbahagytad még gyorsabban visszaszeded!
plusz romra teszi a szervezeted 1 hónap alatt,de sokkal egyszerűbb mintha nekiállnál mozogni!a végén még tennél is valamit a cél érdekében... :)
7/7 anonim válasza:
írjon privit akinek kell tuti erdeti,(mónitól) jó áron! nekem van megmaradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!